Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Η αδελφή θύματος το «ξεσκέπασε» – Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

«Ανησυχώ δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η…. (σ.σ. επώνυμο Μαρίας) φταίει για όλα. Στην αρχή το έκανε να μοιάζει εύκολο με Αλέκο (σ.σ. όνομα «πελάτη»). Και δες που καταντήσαμε, ρε μπρο. Πες στη Βας να μην μου πει τίποτα. Είχε τρελαθεί».
Κυριευμένη από φόβο, ανήλικη που έπεσε στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας, στέλνει λίγους μήνες πριν, τα παραπάνω μηνύματα, σε άλλο θύμα των προαγωγών. Η αδερφή του 17χρονου κοριτσιού από τη Γεωργία, θα δει αυτές τις συνομιλίες, θα τραβήξει στιγμιότυπα από την οθόνη του κινητού και θα προχωρήσει στην καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας.

Τα στελέχη της Ασφάλειας αναμένουν τα αποτελέσματα από την εξερεύνηση των κινητών τηλεφώνων των έξι ταυτοποιημένων θυμάτων του κυκλώματος, αλλά και από τις συσκευές των έξι συλληφθέντων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για μαστροπεία. Αναζητούν ύποπτες επικοινωνίες, που θα αποκαλύψουν και άλλους συνεργούς των προαγωγών αλλά και αγνώστους «πελάτες» του κυκλώματος.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, βρίσκεται ένας 36χρονος άνδρας, γνωστός με το προσωνύμιο «Νάνος», ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους τρεις οδηγούς που μετέφεραν τα κορίτσια στα ροζ ραντεβού. Σύμφωνα με καταγγελίες δύο θυμάτων, ο συλληφθείς τις είχε οδηγήσει σε παραλιακό πάρτι εκτός Αθηνών, με την Αστυνομία να αναζητά τα άτομα με τα οποία συνευρέθηκαν οι ανήλικες. Ο 36χρονος που ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με αλλά μέλη του κυκλώματος έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε βίντεο κλιπ της γνωστών καλλιτεχνών αλλά και σε διαφημίσεις.

«Δεν έχω κανέναν»

«Μαρία»: Εντάξει, ναι, έχετε όμως γονείς, φαΐ κ.λπ. Εγώ δεν το κάνω και το ξες! Εδώ δεν το κάνω με αυτόν που θέλω. Ναι σε σπίτι ζω, αλλά δεν με ταΐζουν εδώ. Η Μαρία λείπει συνέχεια εδώ τεσπα ναι. Εχεις δίκιο. Αλλά σου λέω

17χρονη: Νταξ ναι κανόνισε και πες μου πόσα η κάθε μία. Στείλε σκριν

«Μαρία»: Σας αγαπώ και το ξέρεις αλλά τώρα που χώρισα ειδικά ξες ότι δεν έχω τίποτα μ….α. Εδώ και η Μαρία δεν μου δίνει καν ξέρω γω τεσπα.

Στην παραπάνω συνομιλία, η 25χρονη αρχηγός του κυκλώματος προσπαθεί να πείσει ένα από τα θύματα να συνεχίσει τα ροζ ραντεβού, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και έχει ανάγκη τα χρήματα. «Ρε φίλε και εσύ δηλαδή να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα ρε μ…..α είναι άδικο. Γιατί έτσι δεν», αναφέρει σε άλλο μήνυμά της δυσανασχετώντας η 17χρονη από τη Γεωργία, που στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε πετυχημένη τηλεοπτική σειρά. Σε άλλη επικοινωνία, το κορίτσι διαφωνεί ξανά με την 25χρονη για τα ποσοστά που παρακρατούσε από κάθε ραντεβού:

17χρονη: Εσύ μ….α βγάζεις 100, έτσι.

«Μαρία»: Εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω. Αν έκανα κι εγώ στα α…..α μου, αλλά ξες ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς οκ. Στα α…..α μου.

17ΧΡΟΝΗ: Ναι, απλά αν είναι να μείνω με 50 και η Νικ και να έχεις εσύ 100.

«Μαρία»: Εγώ με αυτά τρώω και αν δεν έχω και αυτά δεν τρώω καν μ….α και το ξέρεις!

Η «Μαρία» παρακρατούσε από 50.εως 100 ευρώ από το κάθε ροζ ραντεβού των κοριτσιών που είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ