Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας σε ένταση με την Πέρσα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ

Η Πέρσα δυσκολεύει την έρευνα της Αστυνομίας, στην προσπάθειά της να προστατέψει τις μαθήτριές της από τον άνθρωπο που έβαλε την κάμερα στα αποδυτήρια. Ο Μάκης επιμένει να εξασφαλίσει τη στήριξη του Ίκαρου για να προστατέψει την ενδεχόμενη εμπλοκή του Χρήστου στη συμμορία ανηλίκων που σκότωσε τον μαθητή.

Γιατί λιποθυμά ο Λάμπης στην παρουσίαση των υποτροφιών του ιδρύματος του Δαμασκηνού; Ποιος προσπαθεί να τον καθησυχάσει;

Ο Χρήστος προσπαθεί να διεισδύσει στη συμμορία, ζητώντας τη βοήθεια του Σταύρου, ο οποίος δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν θέλει να έχει σχέσεις με αυτό.

Ο Νικόλας υποστηρίζει ότι η πιθανή κατάθεση της Έφης θα είναι σημαντική στην έρευνα για τον ρόλο του γιου του Δαμασκηνού το βράδυ που σκοτώθηκε ο μαθητής, γεγονός που τον φέρνει σε ένταση με την Πέρσα. Η Δάφνη, από την άλλη, προσπαθεί να αποτρέψει την κόρη της από μία τέτοια κατάθεση.

Η Μπετίνα νιώθει άχρηστη και παραιτείται από την πιθανότητα να βρει κάποια δουλειά. Γιατί προσπαθεί ο Δαμασκηνός να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υπομονή του Ίκαρου; Τι θα κάνει ο Αχιλλέας όταν η Πέρσα του αποκαλύπτει ότι κάποιος κατέγραφε τα παιδιά στα αποδυτήρια;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αστυνομία διερευνά την πιθανή σύνδεση του Αλεξανδρινού Κολλεγίου με το κύκλωμα προώθησης της παιδικής πορvoγραφίας, με αφορμή τις έρευνες για τον πολιτικό από την παράταξη της Δάφνης. Η Χρύσα αποφασίζει να ενημερώσει ανεπίσημα την Πέρσα ως διευθύντρια του Κολλεγίου.

Ο Φλωρής προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με ό,τι έπαθε ο Γιώργος και ισχυρίζεται ότι τσακώθηκαν πριν τον αγώνα και τον άφησε στην αρένα. Ο Αχιλλέας αρνείται στον Δαμασκηνό να κάνει μήνυση εναντίον του Νικόλα.



Η Μπετίνα θέλει να αλλάξει τη ζωή της και ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα για να βρει κάποια δουλειά. Ο Δαμασκηνός εξακολουθεί να στηρίζει οικονομικά την παράταξη της Δάφνης. Τι παραδέχεται η Έφη για τον Γιώργο και γιατί ήξερε ότι της λέει ψέματα για το πού θα πήγαινε το μοιραίο βράδυ;

Ο Άρης εξηγεί στον Πέτρο ότι κακώς υποπτεύεται την Υπηρεσία Πληροφοριών και ότι προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας.

Σε τι θέλει ο Δαμασκηνός να ενοχοποιήσει τον Νικόλα; Γιατί έχει ενοχές ο Κάσδαγλης; Πώς προσπαθεί να προστατέψει η Πέρσα τα κoρίτσια στο σχολείο και τι ανακαλύπτει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ