Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Spoiler: Ο Καραχάλιος στριμώχνει το Διονύση

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις  στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων.

Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή του Δημητρού σε αυτόν.

Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοίζου με τον Μάρτιν απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκονται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού…

Η Μαίρη και ο Καραχάλιος συνεργάζονται προκειμένου να βγάλουν άκρη με την κατηγορία φόνου που έχουν επιρρίψει οι αρχές στον Δημητρό.



Η συνεργασία του Λοίζου με τον Μάρτιν βαθαίνει με στόχο την διάσπαση της χίπικης κοινότητας ενώ ταυτόχρονα ο Καραχάλιος επιχειρεί να στριμώξει τον Διονύση για τα φαινόμενα αρχαιοκαπηλίας που έχει αποδείξεις ότι συμβαίνουν στα Μάταλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...