Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο Δημητρός περνάει όλο και περισσότερες ώρες με τη Μαίρη, βλέποντας την υγεία του σταδιακά να βελτιώνεται

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο Δημητρός περνάει όλο και περισσότερες ώρες με τη Μαίρη, βλέποντας την υγεία του σταδιακά να βελτιώνεται, ενώ μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσά τους. Ο Χάρι, από την άλλη πλευρά, έπειτα από τη συνάντησή του με τον πιτσιρικά, τον αναζητά σε όλο το χωριό για να διεκδικήσει ό,τι του έκλεψε.

Με την εγκαθίδρυση του νέου αρχηγού των χίπηδων, ένα νέο σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά, προκειμένου να ανακτήσει το κοινόβιο την εύνοια των κατοίκων του χωριού.

Σε μια πρώτη απόπειρα συμφιλίωσης με τους κατοίκους των Ματάλων, ο Τόμι προσφέρεται να επικοινωνήσει με τον Λοΐζο, γεγονός που τον πληγώνει ακόμα περισσότερο, χωρίς να φέρει κανένα αποτέλεσμα υπέρ των χίπηδων.

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Μετά τις συλλήψεις χίπηδων, η γαλήνη επιστρέφει στο χωριό, φέρνοντας ελπίδα στους κατοίκους για μια ήρεμη ζωή.


Η συρρικνωμένη κοινότητα των χίπηδων, αναζητώντας ηγέτη, στρέφεται σε ένα απρόσμενο πρόσωπο, ικανό να ηγηθεί, να διατηρήσει την ενότητα και να λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας με το χωριό.

Ένα έκτακτο περιστατικό στο ιατρείο του Χάρι, αναστατώνει για άλλη μια φορά τη ζωή του. Η φύση του περιστατικού και οι συνέπειές του, θα φέρουν τον Χάρι, για ακόμα μια φορά, αντιμέτωπο με το πονεμένο παρελθόν του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ