Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Οι Γερακάρηδες την καταδικάζουν σε θάνατο! Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Η ΜΑΓΙΣΣΑ, μετά τη νίκη των Γερακάρηδων επί των Λασκαραίων και την παραμονή τους στο πύργο τους.

Ο Τζανής, ως καπετάνιος πια της σειριάς του, ορκίζεται να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τον εξευτελισμό του, ενώ η Θεοφανώ δεν καταφέρνει να κρυφτεί και οι Γερακάρηδες την εντοπίζουν και την αιχμαλωτίζουν. Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή κρίνουν το μέλλον της και η Κυπριανή καταφέρνει να τους πείσει να τη θανατώσουν. Ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια.

Όσο κι αν εκείνη παλεύει να ξεφύγει, δεν τα καταφέρνει, και το ίδιο βράδυ οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της. Όμως, αυτή η απόφαση θα είναι και η αρχή του τέλους για τους ίδιους, καθώς μυστικά από το παρελθόν θα φανερωθούν και θα τους καταστρέφουν. Την ίδια στιγμή, η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο.

Εκείνη προσπαθεί να φτάσει εγκαίρως στο σημείο όπου κρύβονται ο Μάρκος, ο Αντρέι αλλά και ο Μιχαήλ προκειμένου να τους ενημερώσει για την καταδίκη σε θάνατο της Θεοφανώς. Ωστόσο, η ώρα περνάει και αυτό είναι εις βάρος τους.

Το βράδυ, όλα είναι έτοιμα και η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο. Τότε, όμως, φανερώνονται στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

 

Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι κόρη του πατέρα του και κατ’ επέκταση αδελφή του και σοκάρεται. Τότε, οι αποφάσεις που παίρνει ανατρέπουν τα πάντα.

Πηγή: Mytv, gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...