Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ από τα χέρια της Κυπριανής

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Ενώ ο Μάρκος με τον Μιχαήλ κατάφεραν να ξεφύγουν από τον πύργο, από την άλλη η Θεοφανώ με το μωρό αγκαλιά δεν προλαβαίνει να ξεφύγει και κρύβεται, μέχρι που την εντοπίζουν και τη κλείνουν στο μπουντρούμι. Όπως και τον Κανέλλο.

Η Θεοφανώ και το μωρό βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν από τη μέση: «Πρέπει να πεθάνει η μάγισσα και το διαβολογέννημα που έσπειρε! Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι επικίνδυνη, γρουσούζα, μόνο το κακό προκαλεί». λέει και η Δαμιανή δείχνει να συμφωνεί: «θα κρατήσουμε το μωρό, αλλά αυτή πρέπει να τη σκοτώσουμε» Όλοι συμφωνούν στη δική της θανάτωση, αλλά όχι του μωρού.

Μόνο που η Θεοφανώ ζητά μια τελευταία χάρη: «Σκοτώστε με, κάντε το, αλλά θέλω να το κάνετε στο Ταίναρο, εκεί που σκοτώσατε και τη μάνα μου». Η Κυπριανή βρίσκει την ευκαιρία και της λέει: «Είχες την ευκαιρία σου να με σκοτώσεις αλλά δεν το έκανες. Τώρα θα σε σκοτώσω εγώ». Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες συμφωνούν για την επιθυμία της Θεοφανώς και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους, λέει το περιοδικό Tv24.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό Τηλέραμα, τόσο καιρό η μάνα του τον πίεζε να τη σκοτώσει μόνο και μόνο επειδή είναι η κόρη της… κακιάς μάγισσας που οδήγησε τον πατέρα του στην καταστροφή. Τώρα πια ο Σπήλιος συνειδητοποιεί πως η Θεοφανώ δεν είναι «κακός σπόρος», όπως ισχυριζόταν η Κυπριανή, αλλά μία από αυτούς… Μια Γερακάρισσα! Και αυτό αλλάζει τα πάντα!



Παρά το μίσος της μάνας του, της Μεταξίας, του Τζανή και της Δαμιανής για τη σύγκρια του Μάρκου και παρά τις πιέσεις που του ασκούν να τη σκοτώσει, εκείνος ξέρει πως η… αδελφή του δεν ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου της κόρης του. Θέλει λοιπόν να αποφασίσει με καθαρό μυαλό για την τύχη της.

Μεγάλο σοκ όμως περιμένει τον Σπήλιο όταν το πνεύμα της Αναχίτ κυριαρχεί στο σώμα της Θεφανώς και τον φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν του και τα κρίματά του: έτσι, ακούει… τον Πετρούνη να του μιλά!

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...