Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Η Δαμιανή προδίδει Μάρκο και Μιχαήλ! O πύργος βάφεται με αίμα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Εκδίκηση και αίμα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Η Δαμιανή παίρνει την εκδίκησή της για χάρη του γιου της, Τζανή και προδίδει Μιχαήλ και Μάρκο.

Το σχέδιο του Τζανή να καταστρέψει τον Μάρκο και κατ’ επέκταση όλη την οικογένεια του φαίνεται πως πετυχαίνει πολύ πιο σύντομα από το αναμενόμενο.

Με την επιστροφή της Θεοφανώς στον πύργο των Λασκαραίων, οι ισορροπίες άλλαξαν ακόμη μία φορά και ο Μιχαήλ μοιάζει να είναι ο μοναδικός σύμμαχος του Μάρκου.

Στα επόμενα επεισόδια ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα, καθώς οι Γερακάρηδες εκμεταλλεύονται τους εσωτερικούς διχασμούς της οικογένειας και τους επιτίθενται. Πολύ γρήγορα καταφέρνουν να τους νικήσουν και κυριαρχούν στον πύργο τους. Έτσι, ο Τζανής γίνεται ο νέος καπετάνιος της σειριάς του.

Η Δαμιανή στέκεται υπερήφανη μιας και το μεγαλύτερο όνειρό της πραγματοποιείται και βλέπει τον γιο της στη θέση του αρχηγού. Από την άλλη, ο Μιχαήλ με τον Μάρκο, προδομένοι από τον Τζανή και τη Δαμιανή, πέφτουν σε παγίδα θανάτου και δίνουν μάχη για τη δική τους ζωή.



Οι δυο τους καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί, αλλά είναι συγκλονισμένοι από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους. Βέβαια, αυτό που τους εξοργίζει περισσότερο είναι πως είναι ανήμποροι πλέον να αντιδράσουν.

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Αντρέι αποφασίζει να μην επιτρέψει στους Γερακάρηδες να επεκταθούν. Έτσι, ζητάει τη συνδρομή του Δραγουμάνου για να τους αντιμετωπίσει.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ