Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ΜΑΓΙΣΣΑ – Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Δαμιανής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Η ΜΑΓΙΣΣΑ με τη Δαμιανή να βρίσκει τραγικό τέλος στο φινάλε του α κύκλου της αγαπημένης σειράς.

Η Δαμιανή, η γυναίκα που ευθύνεται για όλα τα κακά στη ζωή των Λασκαραίων. Αδίστακτη προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου εγγονού της -που όπως τελικά αποδείχτηκε- για το τίποτα. Αυτή η πράξη ήταν η αρχή για να ακολουθήσει μια σειρά από γεγονότα που μόνο την καταστροφή έφεραν και προκάλεσαν τον χαμό πολλών -αθώων και όχι μόνο- ανθρώπων.


Το σημάδι στο κεφαλάκι του μωρού έκανε τη Δαμιανή να συνειδητοποιήσει πως το παιδί που γέννησε η Μεταξία δεν ήταν του Μάρκου αλλά του Τζανή και αυτό ήταν η αιτία για να πάρει τη σκληρή απόφαση να σκοτώσει το ίδιο της το εγγόνι. Από εκείνο το μοιραίο βράδυ και μετά ο πύργος των Λασκαραίων δέχτηκε ένα τσουνάμι από προβλήματα!

Παράλληλα, η αποκάλυψη του χαρίσματος της Θεοφανώς ήταν το τέλειο άλλοθι που χρησιμοποίησε η Δαμιανή ώστε να την κατηγορήσει ως ένοχη για τη δολοφονία του βρέφους.

Προσπάθησε με κάθε τρόπο να τη βγάλει από τη μέση, υπό τον φόβο ότι μπορεί μέσα από κάποιο όραμά της να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της. Οι έρευνες , για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού δεν τελείωσαν ποτέ.

Οπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, η στιγμή που η Δαμιανή θα λογοδοτήσει για την αποτρόπαια πράξη της δεν θα αργήσει να έρθει. Όλα τα στοιχεία πια οδηγούν στην καπετάνισσα και η ίδια βλέπει τον κλοιό γύρω της να στενεύει, «Θα λογοδοτήσω στον θεό για τα κρίματά μου. Σε τούτο τον κόσμο, όμως, μήτε στον άντρα μου μήτε στον γιο μου!



Καλύτερα να βάλω τέλος στη ζωή μου με τα ίδια μου τα χέρια, παρά να με ξεσκεπάσουν». είχε πει κάποτε στην Πολυξένη και όπως φαίνεται η ίδια το κάνει πράξη, αμέσως μάλιστα και μετά τα λόγια της Μεταξίας, που της λέει με σθένος: «Ξέρω ότι εσύ σκότωσες τον γιο μου». Παράλληλα τα σχέδιά της με τον Τζανή δεν έγιναν τελικά όπως τα είχαν υπολογίσει και η Δαμιανή προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή και τη σκληρή τιμωρία, και βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, θα βάλει τελος στη ζωή της!

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ