Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη, όσο και τον Χρήστο. Η Μαργαρίτα αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για τη χήρα του Τάσου και παράλληλα ανησυχεί για τη Θοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά.

Η Αθηνά προσπαθεί, μάταια, να κάνει τη Φιλιώ να δεχθεί τον Τζον και συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει πως βγήκε το διαζύγιό του με την Ασπασία.

Ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο, αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική όλο και μεγαλώνει. Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο.

Ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος συνειδητοποιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και πως έχει στοιχεία στα χέρια του που τον καίνε…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσεγγίσει τη Βασιλική. Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας.

Ο Μάνος εξομολογείται στη Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν και η Μαρίνα ταράζεται.



Ο Κωνσταντίνος ζητάει αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή προκειμένου να του δώσει τα χρήματα. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του.

Στη συνέχεια, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν. Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ-α-τετ που της κινεί την περιέργεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπαρτιάτες: Στις 19 Ιουνίου η δίκη Κασιδιάρη και των 11 βουλευτών για εξαπάτηση εκλογέων

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου,...