Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113

Η Ασπασία ξυπνάει στο σπίτι του Ορέστη, αλλά φεύγει αμέσως, ανησυχώντας για την αντίδραση της Αρετής στην απουσία της. Παράλληλα, η Αθηνά, η Μαργαρίτα και ο Τζον κατευθύνονται προς το Σούνιο για μια απόδραση, ενώ η Αρεόπολη βρίσκεται στο πόδι λόγω μιας μεγάλης φωτιάς που κατέστρεψε τον φούρνο του Τάσου, αφήνοντας πίσω μια ανθρώπινη απώλεια.Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Η Χρυσούλα ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στο καφενείο, όπου όλοι μαθαίνουν για τον τραγικό θάνατο του Τάσου μέσα στο φλεγόμενο φούρνο. Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο σύνθετη όταν αναφέρεται ότι η Αρετή είχε απειλήσει να κάψει τον φούρνο, πράγμα που οδηγεί την Ασπασία να την αντιμετωπίσει άμεσα με αυτές τις κατηγορίες.Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης αναζητά απαντήσεις σχετικά με τη σχέση της Ασπασίας και του Στεφανέα. Παράλληλα, τα ερωτικά μπλεξίματα του Παρασκευά και οι συγκρούσεις στο σπίτι των Βρεττάκων προσθέτουν περισσότερη ένταση στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Το κλίμα εντείνεται με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής που καταλήγει σε εμπρησμό και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, βάζοντας την Αρετή Καπερνάρου ως ύποπτη. Οι φήμες και οι κατηγορίες σκιάζουν τη ζωή της Αρετής, ενώ η αστυνομία ξεκινά μια πιο εντατική έρευνα για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη φωτιά.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

110 ΕΔΩ

111 ΕΔΩ

112 ΕΔΩ

114 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ