Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Είναι πολύ χαρούμενη», λέει η δικηγόρος 12χρονης στον Κολωνό για την ενοχή του Ηλία Μίχου

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα έξω από το δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της ενοχής του Ηλία Μίχου τόσο για το βιασμό, όσο και για μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ενώ αθωώθηκε η μητέρα για τις κατηγορίες που της είχαν αποδοθεί.

Με το άκουσμα της απόφασης δεκάδες άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, φωνάζοντας συνθήματα.

Μια εκ των δικηγόρων της 12χρονης που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια είπε ότι: «Δικαιώθηκε αυτό το παιδί, δικαιώθηκε η ανηλικότητα. Δεν έχω μιλήσει με το παιδί, ξέρω ότι το έμαθε και είναι πολύ χαρούμενη».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της μητέρας τόνισε ότι: «το είχα πει από την πρώτη στιγμή, ήταν απαράδεκτη η εισαγγελική πρόταση».

«Η μητέρα κακώς προφυλακίστηκε, ξεσκέπασε ένα κύκλωμα μαστροπείας και την έβαλαν φυλακή. Το παιδί, από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι είναι αθώα» συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...