Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 19 έως 25/2/2024

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2024 στα αισθηματικά μας;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2024;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, προφανώς έχει να πέσει αρκετή δουλειά τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 24 του μήνα. Μπορείς να βρεις δουλειά αν αυτό θέλεις, ενώ αν ήδη έχεις δουλειά είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις ένα νέο project που επιτέλους σε κάνει να περνάς καλά δουλεύοντας. Επίσης, φαίνεται ότι γίνεται μια νέα αρχή στο lifestyle σου και οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Προς το τέλος του μήνα, όμως, κάτι σε σχέση με τα αισθηματικά σου σε ταρακουνάει (θετικά).

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, στις 24 έχουμε πανσέληνο, και ενώ υπάρχει η προκατάληψη ότι η πανσέληνος φέρνει ένταση και προβλήματα, η συγκεκριμένη φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις και καλά νέα. Στη δική σου περίπτωση, οι αισθηματικές σου υποθέσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ότι κινείται και η δημιουργικότητά σου και η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά πολλούς τομείς της ζωής σου. Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που πρέπει να πετύχεις φέτος, και αυτό ίσως θέλει αρκετή δουλειά, είναι η σταθερότητα στη ζωή σου και η συνέπεια στα επαγγελματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η πανσέληνος στις 24 στον τέταρτο οίκο σου είναι θετική και επηρεάζει την κατοικία, την οικογένειά σου συνολικά ή κάποιο πρόσωπο πιο συγκεκριμένα. έχε υπόψη σου ότι ο δρόμος φαίνεται ανοιχτός σε περίπτωση που θέλεις να μετακομίσεις, να αγοράσεις, ή να πουλήσεις κάποιο ακίνητο. Αλλαγές επίσης θα δεις και στον τομέα της εργασίας, πάλι προς το καλύτερο γιατί η Πανσέληνος επηρεάζει και τα επαγγελματικά σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διευρύνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η πανσέληνος στις 24 βοηθάει αρκετά στο να ξεμπερδέψεις τις σκέψεις σου και να βάλεις τη λογική μπροστά, εξάλλου φαίνεται ότι αυτό χρειάζεσαι περισσότερο αυτή την περίοδο, την απλή λογική που σου λέει «μην κάθεσαι αδρανής, κινητοποιήσου». Μπορεί ορισμένοι Καρκίνοι να νιώθουν υπερβολικά κουρασμένοι για να προσπαθήσουν για το οτιδήποτε, όμως η τάση αυτή μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις σε μια κατάσταση που δεν σου ταιριάζει καθόλου. Επίσης, οι μέρες γύρω από τις 24 είναι καλές σε περίπτωση που θέλεις να βρεις ή να αλλάξεις δουλειά. Πρόσεξε μόνο να μην μπερδέψουν τα χρήματα κάποια φιλική ή την ερωτική σου σχέση.

ΛΕΩΝ
Λέων, τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά μπορούν εύκολα να διευθετηθούν αυτές τις μέρες, από εσένα χρειάζεται να είσαι διεκδικητικός. Κατά τα άλλα η πανσέληνος στις 24 στο δεύτερο οίκο σου αφορά και την επαγγελματική σου καταξίωση, οπότε μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχε υπόψη σου ότι θα θα έχεις αρκετή δουλειά αυτό το διάστημα, και αν όχι δουλειά γραφείου, δουλειά που σχετίζεται με νέες επαγγελματικές γνωριμίες και προγραμματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, έχεις την τύχη με το μέρος σου. Μία θετική πανσέληνος πραγματοποιείται στις 24 και στο ζώδιό σου, για να δεις να ολοκληρώνεται κάτι που θέλεις πολύ – μπορεί να έχει να κάνει με την εργασία- ή μια σχέση. Η πανσέληνος αυτή είναι δική σου, και είναι ευνοϊκή σε πολλούς τομείς. Επίσης, φαίνεται ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, και ότι νιώθεις ότι έχει φύγει ένα βάρος από μέσα σου. Ένας λόγος παραπάνω για να βελτιωθούν οι σχέσεις σου, ειδικά η σταθερή σχέση που έχεις, ή που – προφανώς- θα αποκτήσεις.



ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η πανσέληνος στις 24 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου, είναι πολύ θετική και δείχνει ότι έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, να απομονωθείς ίσως κάποιες στιγμές και να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Αυτή τη φορά όταν θυμάσαι τι χρειάζεσαι και τι θέλεις, δεν θα νιώθεις άσχημα επειδή δεν το έχεις, αντίθετα, νιώθεις αισιόδοξα. Λάβε υπόψη σου ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για όλους και ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις και να διευκρινίσεις τι χρειάζεσαι για να προχωρήσεις, σε όλους τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, στις 24 πραγματοποιείται μια θετική πανσέληνος η οποία από τη μία μεριά σε φέρνει κοντά σε κόσμο, αφού πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου, και από την άλλη κοντά στον εαυτό σου. Σε αντίθεση με άλλες πανσελήνους, αυτή σε κάνει να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με επιθυμίες, όνειρα, σχέδια και ανάγκες. Κράτησε αυτή την αίσθηση όσο περισσότερο μπορείς, κάνε ελεύθερα σχέδια και επιδίωξε να είσαι σαφής. Σε σχέση με τα συναισθηματικά σου μην νομίζεις ότι είναι όλα καθαρά θέμα τύχης, δηλαδή να πετύχεις ή να επιλέξεις κάποιον που θα στα προσφέρει. Είναι και να μπορείς να τα αναγνωρίσεις, να τα διαχειριστείς, να τα διεκδικήσεις και φυσικά να τα προσφέρεις κι εσύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε τόσο καλές πανσελήνους τελευταία, όσο αυτή που γίνεται στις 24 στον δέκατο οίκο σου. Αυτό σημαίνει ότι στον ορίζονται υπάρχει επαγγελματική πρόοδος, μια επαγγελματική νίκη ή μια νέα δουλειά. Γενικά, τα νέα σχετικά με την καριέρα θα είναι συναρπαστικά. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια απαίτηση, από τον εαυτό σου μάλλον περισσότερο, να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου, ίσως και να κάνεις μεταμορφωτικές δράσεις. Αφού συνειδητοποιείς ότι τα πάντα μεταβάλλονται διαρκώς και τελευταία με μεγάλη ταχύτητα, ήρθε η ώρα μάλλον να αλλάξεις κι εσύ στοιχεία δικά σου για να έχεις καλύτερη προσαρμογή στις νέες ανάγκες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η πανσέληνος στις 24 στον ένατο οίκο σου είναι πολύ θετική. Είσαι πλέον σε μια διαδικασία που εστιάζεις στον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ, και αυτό δεν γίνεται με εγωιστικό τρόπο, αλλά πλέον για λόγους αυτοσεβασμού. Αν δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη την ανασκόπηση, η πανσέληνος δείχνει ότι αργά ή γρήγορα θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Θα ήταν καλό να θυμόσουν ότι η λύση είναι η απόλυτη συμμαχία με τον εαυτό σου. Και αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, σύντομα θα γίνει κι αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά σου δεν ήταν και στα καλύτερά τους, αλλά η πανσέληνος στις 24 στον όγδοο οίκο σου εγγυάται ότι το σκηνικό θα αλλάξει αρκετά. Μην περιμένεις άμεσα αποτελέσματα, όχι πως είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί οι αλλαγές να προκύψουν και λίγο αργότερα. Αυτό που σιγά σιγά θα αρχίσει να σε απασχολεί είναι τα σχέδια για το μέλλον, ειδικά αυτά που αφορούν τον τόπο διαμονής και την οικογένεια. Κάτι δεν σου πάει καλά, κάτι περισσότερο θες, κάτι πρέπει να αλλάξει. Ίσως αυτό που σου λείπει να είναι η αίσθηση της οικογένειας γενικότερα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σου είναι πολύ θετική και είναι πιθανό να βρεθείς σε μια σχέση από εκεί που δεν το περίμενες. Ή και να παντρευτείς. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτές τις μέρες εκτός από τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλά και τα δημιουργικά σου σχέδια και οι συνεργασίες σου. Ένα κλικ είναι αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις μπροστά πάλι και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους σε όλους τους τομείς. Έτσι κι αλλιώς, οι πολύ δύσκολες και στεγνές μέρες πέρασαν και είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείς για τις δυσκολίες που πέρασες.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ