Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 12 έως 18/2/2024

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2024 στα αισθηματικά μας;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2024;

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η προβολή της εικόνας σου, ιδίως της επαγγελματικής, είναι το σημαντικό σημείο στο οποίο πρέπει αυτή τη βδομάδα να σταθείς. Η ενεργοποίηση του ενδέκατου οίκου σου δείχνει ότι έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς κοινωνικά, να προβάλλεις το έργο σου και να έχεις τη στήριξη από φίλους, παλιούς και νέους. Η ενασχόληση με νέες τεχνολογίες και η προβολή σου μέσω αυτών είναι μια καλή ιδέα για αυτή την περίοδο. Ο ενδέκατος οίκος αφορά και τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, και με τον Άρη σε αυτό το σημείο και έρχεσαι σε πραγματική επαφή με αυτά που θέλεις και εκεί που δεν το περιμένεις βλέπεις κάποια από αυτά να έρχονται προς το μέρος σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η νέα θέση του Άρη στον δέκατο οίκο σου από τις 13 δείχνει ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου, ακόμη κι αν η περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι υπομονή και συνεχείς προσπάθειες για κάτι καλύτερο, γιατί η επιβράβευση θα έρθει. Όσο βρίσκεται ο Άρης σε αυτό το σημείο τα πράγματα μπορεί κάποιες φορές να δυσκολεύουν με εντάσεις, η ενέργεια και οι ιδέες σου όμως είναι μοναδικές και θα αναγνωριστούν αν τις δείξεις εκεί που πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο Άρης θα βρίσκεται από τις 13 στον Υδροχόο. Με απλά λόγια ευνοούνται αυτή την περίοδο σπουδές, στόχοι, ταξίδια, σχέσεις και συνεργασίες με εξωτερικό και με ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς και η διεύρυνση των οριζόντων σου γενικότερα. Αν θέλεις για οποιοδήποτε λόγο να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, να στείλεις βιογραφικά, να ταξιδέψεις ή να ξεκινήσεις σπουδές ή μια νέα συνεργασία τώρα ξεκινάει και η καταλληλότερη περίοδος για τις διαπραγματεύσεις σου. Ο ένατος οίκος είναι και ο πιο αισιόδοξος, για αυτό τα εγχειρήματα που ξεκινάς τώρα θα τα αγαπάς και θα σε γεμίζουν ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται πλέον στον Υδροχόο που για εσένα συμβολίζει από τη μια μεριά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους, οικονομικές σχέσεις, διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις, εφορίες, τράπεζες, κλπ, αλλά από την άλλη συμβολίζει και τις βαθύτερες σχέσεις και γενικότερα αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους. Η παραμονή του σε αυτό το σημείο σοβαρεύει τα πράγματα, σε κάνει να αναζητάς περισσότερο το βάθος σε όλα, και όχι την απλή εξήγηση των πραγμάτων ή την επιδερμική διερεύνησή τους. Εννοείται ότι και η ρομαντική σου ζωή αυτήν την περίοδο μετατρέπεται σε ολόκληρο μυστήριο.

 

 

ΛΕΩΝ
Λέων, ο Άρης θα βρίσκεται από τις 13 στον Υδροχόο. Το θέμα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας έρχεται στο προσκήνιο. Η περίοδος μέχρι το τέλος του μήνα είναι λίγο περίεργη και αντιφατική. Από τη μία οι σχέσεις ευνοούνται, από την άλλη υπάρχουν δυσκολίες. Μπορεί όμως και να είναι απόλυτα εκρηκτική για μια σχέση ή μια συνεργασία. Όσο δύσκολο και να σου φανεί κάτι τέτοιο, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους εκείνες τις μέρες. Και κάτι άλλο, προσπάθησε να έχεις όσο γίνεται πιο σταθερή συμπεριφορά με τους άλλους. Τελευταία φαίνεται ότι έχεις μπει φουλ σε κυκλοθυμικό τρόπο λειτουργίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η μετακίνηση του Άρη στον Υδροχόο έχει μια πολύ θετική πλευρά, απαλλάσσεσαι από εκκρεμότητες, αναλαμβάνεις ένα νέο επαγγελματικό έργο ή βρίσκεις δουλειά, αν είσαι στο ψάξιμο και ενισχύεις ανθρώπους, οι οποίοι με τη σειρά τους ενισχύουν και εσένα. Αλλά έχει και μια δύσκολη πλευρά, ο Άρης σε αυτό το σημείο μπορεί να σε εξαντλήσει αν δεν είσαι προσεκτικός. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά έντονη και είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός με θέματα υγείας εκείνες τις μέρες, καθώς και με κάθε είδος απροσεξίας. Προς το παρόν δώσε έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, που φαίνεται ότι χρειάζεται την προσοχή σου, αφού έρχονται ευκαιρίες εξέλιξης.



ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο από τις 13 αφορά τη συναισθηματική σου ζωή . Οι γνωριμίες θα έχουν ενδιαφέρον, μέχρι που κάποια από αυτές θα κερδίσει ενδεχομένως ολόκληρη την προσοχή σου. Εννοείται ότι Άρης σε αυτό το σημείο, τον πέμπτο οίκο σου, σημαίνει πάθος και ρομαντισμός. Όμως πρόσεξε, επειδή οι μέρες μπορεί να έχουν ξαφνικές εντάσεις. Ίσως η εβδομάδα λίγο σε μπερδεύει σε συναισθηματικό επίπεδο. Όπως καταλαβαίνεις, τα μηνύματα του σύμπαντος είναι διφορούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, εννοείται ότι τα θέματα κατοικίας και οικογένειας ευνοούνται με κάθε τρόπο αυτή την περίοδο. Στον τέταρτο οίκο σου θα βρίσκεται ο Άρης από τις 13. Όμως, και αυτή και η επόμενη βδομάδα έχουν διφορούμενα μηνύματα. Που σημαίνει ότι από τη μία μπορεί να υπάρχουν απίστευτες ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς, όπως π.χ. να βρεις το σπίτι των ονείρων σου, αλλά μπορεί κάτι στο συμβόλαιο να μην το προσέξεις ή η συμφωνία να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή. Παρεμπιπτόντως, είναι πιθανές και οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, αφού το ξέρεις, έλεγξέ το όσο μπορείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα περίοδος για επικοινωνία, γνωριμίες και συμφωνίες, με μεγάλες επιτυχίες. Προς το παρόν όμως είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 23 που σημαίνει ότι μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις ή να υπάρξει φοβερή ένταση σε μια σχέση, λάθη στην επικοινωνία ή και μπλοκάρισμα μιας συμφωνίας. Απόφυγε να μπεις σε διαδικασία υπογραφών και συμφωνιών, να μην μιλάς πολύ και να γράφεις πράγματα που μπορούν να σε εκθέσουν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οι μέρες έχουν πολύ ενδιαφέρον για τα οικονομικά σου, αλλά πρόσεξε γιατί οι λάθος κινήσεις μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Από τις 13 θα έχεις τον Άρη στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου, ο οποίος σαφώς σε κάνει πιο διεκδικητικό και φέρνει χρήμα προς το μέρος σου, αλλά με τον ίδιο τρόπο το εξανεμίζει. Προγραμματίσου, μην μπαίνεις σε σημαντικά έξοδα και περίμενε να περάσει πρώτα αυτή η βδομάδα και μετά σκέφτεσαι σημαντικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, για άλλη μια φορά τα φώτα στρέφονται πάνω σου. Με τη νέα θέση του Άρη από τις 13 στο ζώδιό σου μιλάμε για έντονη συναισθηματικότητα και “διατάραξη” τις ψυχικής ισορροπίας όσων σε συναντούν, με την έννοια ότι είσαι πολύ ελκυστικός. Καλώς μέχρι εδώ. Πρόσεξε όμως λίγο επειδή η διέλευση αυτή μπορεί να είναι θετική και να έχει το στοιχείο της έκπληξης, αλλά μπορεί να είναι πολύ έντονη, σοκαριστική ένα γεγονός να σε θυμώσει πολύ. Οπότε ξεκίνα τα σεμινάρια διαχείρισης θυμού από τώρα, ώστε σε λίγες μέρες, αν νιώθεις ένταση να μην έχουμε εκρήξεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι ανάμεσα στα πλήθη, να ξεχωρίζεις και να έχεις ευκαιρίες να γίνεις διάσημος, αλλά παρ’ όλα αυτά ξεκινάει και μια διαφορετική φάση που γίνεσαι περισσότερο ήσυχος, αναζητάς πού και πού στιγμές κατά τις οποίες δεν θα αποσπά τίποτα την προσοχή σου, ενώ θα το ρίξεις πιθανότατα και στην ενδοσκόπηση. Κάτι ετοιμάζεις σιγά σιγά Ιχθύ, και αυτό μπορεί ακόμη να μην θέλεις να αποκαλυφθεί, μέχρι να είσαι εντελώς έτοιμος. Μπορεί να πρόκειται για ένα δημιουργικό πρότζεκτ, για ένα νέο εγχείρημα ή για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Πάντως η παρουσία του Άρη από τις 13 στον Υδροχόο δείχνει ότι αλλάζεις και μέσα σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ