Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 19 έως 25/2/2024 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2024.

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με έναν όμορφο και θετικό τρόπο όμως στο τέλος της θα πρέπει να προσέξουμε κάποια σημεία. Τρίτη με Σάββατο υπάρχει στην ατμόσφαιρα λόγω γεγονότων ή συγκυριών μια έντονη προδιάθεση για ανάπτυξη αισθημάτων και συναισθημάτων.

Θα υπάρξουν γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις αλλά αυτό το χρονικό διάστημα, ευνοούνται η δημιουργία σχέσεων αλλά κυρίως προσφέρεται πάρα πολύ για έναρξη, για συντήρηση ή βελτίωση ερωτικών σχέσεων, σε κοινωνικό χώρο. Καλό λοιπόν είναι το διάστημα αυτό να κοινωνικοποιηθούμε, να μην κλειστούμε μέσα στο σπίτι, να βγούμε σε παρέες και να μην κλειστούμε στον εαυτό μας.

Ενώ το Σάββατο με Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ενώ συνεχίζει να είναι έντονα κοινωνικές ημέρες, θα υπάρχει μια διάθεση να λέμε σε όλους ναι, και κάπου και κάπου να λέμε και κανένα όχι, να είμαστε λίγο παραπάνω επιλεκτικοί, να μην πάμε για παράδειγμα κάπου επειδή μας το ζητάνε οι άλλοι.

Είναι θετικό το διάστημα να δεχθείτε προσκλήσεις αλλά καλό είναι να ιεραρχήσετε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε και τι σας ευχαριστεί και όχι να αποδεχθείτε τα πάντα.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 19 ως 25/2/2024

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ