Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 10 έως 11/2/2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο μας δίνεται η ευκαιρία να αποφορτιστούμε από τις πιέσεις και να στραφούμε και λίγο στην διασκέδαση αλλά και την χαλάρωση που ξεκουράζοντας το μυαλό μας θα μας δίνει δημιουργικές ιδέες, θα παράγει θερμά συναισθήματα και θα μας ξανακάνει άδολα και γενναιόδωρα παιδιά.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 10 ως 11 Φεβρουαρίου 2024

Το Σάββατο μας κάνει ορθολογιστές στην σκέψη, άμεσους και σαφείς στην έκφραση, ιδίως των συναισθημάτων μας αλλά και κάπως υπερβολικά. Επιπλέον, μας καλεί να κάνουμε τακτοποιήσεις και δουλειές την καθημερινότητας, να αποκτήσουμε έλεγχο της ρουτίνας μας και της υγείας μας, να προσφέρουμε βοήθεια, να δώσουμε προβάδισμα στην εργασία. Η Κυριακή κάνει τα συναισθήματα να φουντώνουν και το πάθος να ξεχειλίζει αυξάνοντας την λίμπιντο στις σχέσεις που γίνονται πιο ζεστές.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 10 ως 11 Φεβρουαρίου 2024 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο σε κάνει να έχεις την καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σου! Το Σάββατο, βγαίνουν στη μέση οι υποχρεώσεις, οι δουλειές και οι αγγαρείες που μόνο η μεθοδικότητα και η εργατικότητα σου θα σου επιτρέψουν να τις ξεμπερδέψεις γρήγορα και να ξεκουραστείς παρέα με το ταίρι σου ψάχνοντας τρόπους να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Την Κυριακή, οι δουλειές υπάρχουν και σε κουράζουν ακόμη. Το απόγευμα όμως θα γίνει αιτία να δεχθείς κάποιο δώρο από το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να κάνεις ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα προχωρήσει αν έχεις έλεγχο των λεγομένων σου, το Σάββατο ίσως εκπλαγείς ευχάριστα σε επαγγελματικούς χώρους, όπως και την Κυριακή οι εξελίξεις στα αισθηματικά θα είναι ευχάριστες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά η Παρασκευή σε κάνει να γκρινιάζεις και να είσαι όλο επικρίσεις με κίνδυνο να πάρει τη μπάλα το ταίρι σου και να το κατηγορήσεις για παλιές ξεχασμένες ιστορίες. Ευτυχώς το Σάββατο βελτιώνει την διάθεση σου, ώστε να ασχοληθείς με το ταίρι σου και όλο αγάπη να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Και η Κυριακή είναι το ίδιο ευχάριστη αισθηματικά, για να μην πω και καλύτερη που ευνοεί τις σχέσεις και ιδιαίτερα αυτήν με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, σε ευνοεί η Παρασκευή για να πάψεις να είσαι γκρινιάρης, ενώ και το Σάββατο είναι κατάλληλο να βρεις έναν μεγάλο έρωτα, την δε Κυριακή εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές οι πιθανότητες να βρεθεί το ταίρι της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή κι αν είσαι επικοινωνιακό ζώδιο, σε κάνει να τάζεις αιώνια αγάπη στο ταίρι σου και να απογειώνετε την σχέση σας. Το Σάββατο πάλι γίνεσαι εσωστρεφής και ούτε κουβέντα για επαφές και επικοινωνία αφού προτιμάς να έχεις ρομαντικό cocooning στο σπίτι με το ταίρι σου. Την Κυριακή δεν φεύγουν από το μυαλό σου τα οικογενειακά ζητήματα, οπότε μάλλον θα ευχαριστηθείς μια επίσκεψη με το ταίρι σου στο πατρικό σου.

Αν είσαι μόνος/η, υπάρχει περίπτωση να ενθουσιαστείς τόσο πολύ την Παρασκευή με μια γνωριμία, που ίσως παραμελήσεις τα επαγγελματικά σου, ενώ το Σάββατο ίσως συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι μέσω του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και την Κυριακή κάποιο πρόσφατο φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σε ταλαιπωρούν οι ανασφάλειες σου, όμως την Παρασκευή, η ευκολία στην έκφραση σου επιτρέπει να τις εξηγήσεις στο ταίρι σου που θα σε κατανοήσει και θα σου συμπαρασταθεί καθησυχάζοντας σε. Το Σάββατο νοιώθεις ότι χρειάζεσαι επαφές και επικοινωνία, οπότε πάρε το ταίρι σου και δείτε συγγενείς και φίλους, ενώ το ίδιο σκηνικό επικρατεί και την Κυριακή, χαρίζοντας σε σένα και το ταίρι σου χαρούμενες στιγμές με τους φίλους και τους συγγενείς σας.

Αν είσαι μόνος/η, να αποφύγεις υπερβολές στα λεγόμενα σου την Παρασκευή με μια νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου, όπως και η Κυριακή που μπορεί να σου φανερώσει το μελλοντικό σου ταίρι σε μια φιλική παρέα.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξεφύγουν οι συζητήσεις με το ταίρι σου από το θέμα για το οποίο γίνονται και να καταλήξουν ¨ξεχειλώνοντας¨ ανούσιες φλυαρίες χωρίς σκοπό και νόημα. Το Σάββατο σε σκιάζουν οι ανησυχίες για τα οικονομικά σου, το κλίμα των οποίων να μην μεταφέρεις στην σχέση σου, γιατί δεν μπορεί το ταίρι σου να σου βρει λύσεις. Την Κυριακή, στις οικονομικές ανασφάλειες προστίθενται και συναισθηματικές, από τις οποίες όμως το ταίρι σου θα σε απαλλάξει.

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις επιτυχίες την Παρασκευή αν δεν είσαι αμετροεπής, ενώ το Σάββατο αν αποφύγεις την σχολαστική λεπτολογία και τις επικρίσεις. Την Κυριακή το κατάλληλο μέρος για να αναζητήσεις ταίρι είναι κάποιος από τους χώρους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είσαι εσωστρεφής και βγάζεις καχυποψία στο ταίρι σου την Παρασκευή διότι μεγενθύνει τα πράγματα και αυτό θα δυσκολέψει την σχέση σου. Το Σάββατο, σου δίνει γοητεία και διευκολύνει την επικοινωνία και τις προσεγγίσεις στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να δεθείτε περισσότερο. Την Κυριακή, απόφυγε εγωκεντρισμό και παρορμήσεις που προκαλούν εντάσεις στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, για έχεις επιτυχία, μην είσαι αμετροεπής και έχεις υπερβολή στις εκδηλώσεις σου, ενώ το Σάββατο και τον εγωκεντρισμό, αφήνοντας και την νέα γνωριμία να εκδηλωθεί. Την Κυριακή ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιοι συγγενείς σου προετοιμάζουν το ζευγάρωμα σου.



ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο σε κάνει να επικοινωνείς με μεγάλη ευκολία και να έχεις αυθορμητισμό και αμεσότητα στην συμπεριφορά σου με τόση πειθώ που το ταίρι σου δεν μπορεί να σου αρνηθεί τίποτε. Το Σάββατο, βγάζει τα απωθημένα σου, σε κάνει εσωστρεφή και εκδηλώνεις κακή διάθεση στο ταίρι σου που είναι λάθος το οποίο πρέπει να αποφύγεις. Η Κυριακή σε βρίσκει με την ίδια διάθεση και πρέπει να καταπνίξεις φοβίες, εσωστρέφεια, απωθημένα και ανασφάλειες για να μην τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, γιατί είναι εις βάρος της σχέσης σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις νέα γνωριμία την Παρασκευή, χρειάζεται φειδώ στις υποσχέσεις σου, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Το Σάββατο τα απωθημένα και η κακή διάθεση σου δεν πρέπει να εκδηλωθούν σε νέα γνωριμία. Επειδή η διάθεση σου δεν θα αλλάξει την Κυριακή, απόφυγε τις προσεγγίσεις γιατί θα ναυαγήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά η Παρασκευή θαμπώνει την εικόνα της σχέσης σου στην κοινωνία και το ταίρι σου ενοχλείται από αυτό. Το Σάββατο, η δημοφιλία σου ανεβαίνει και η παρουσία σου γίνεται περιζήτητη σε συλλόγους και εθελοντικές ομάδες που προσφέρουν κοινωνικό έργο και που εσύ συμμετέχεις. Αν σε συνοδεύσει το ταίρι σου σε μια τέτοια εκδήλωση, το βέβαιο είναι ότι θα ανέβεις στην εκτίμηση του και θα το κάνεις υπερήφανο. Την Κυριακή επικρατεί ακριβώς το ίδιο κλίμα με το ταίρι σου να συμμετέχει ενεργό και συνειδητοποιημένο στις δραστηριότητες σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις γνωριμία την Παρασκευή, μην εκδηλώσεις εγωκεντρισμό. Το Σάββατο μπορείς να βρεις ταίρι σε μια φιλική παρέα, ενώ την Κυριακή είναι πιθανόν σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι που είσαι της φυγής και της περιπέτειας, η Παρασκευή σε υποβάλλει στην επιθυμία να ταξιδέψεις και αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, τουλάχιστον ταξίδεψε νοερά με το ταίρι σου, αναπολώντας τις διακοπές σας ξεφυλλίζοντας φωτογραφίες από τότε. Το Σάββατο στην σκέψη σου κυριαρχούν τα επαγγελματικά, η καριέρα σου και η πρόοδος της και η καταξίωση σου, όμως όχι εις βάρος του χρόνου που αναλογεί στο ταίρι σου που θα παραπονεθεί αν το παραμελήσεις. Την Κυριακή συνεχίζεις να έχεις έντονα στο μυαλό σου τα επαγγελματικά και αυτή η υπερβολή θα προκαλέσει ξέσπασμα στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, θα σου είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες την Παρασκευή με την επικοινωνιακή ευχέρεια που σου χαρίζει μέρα. Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, που κυριαρχούν τα επαγγελματικά, ίσως κάνεις κάποια γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά πάντα με την δέουσα διακριτικότητα για να μην εκτεθείτε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, εσύ που είσαι τόσο αξιοπρεπές και συνεπές, μην αφήσεις την Παρασκευή να βγουν τα απωθημένα και οι ανησυχίες που σου χαλούν την διάθεση. Το Σάββατο θα σου προκαλέσει ταξιδιάρικη διάθεση και πνευματικές ανησυχίες, δίψα για γνώση και φιλοσοφία. Αν δεν μπορείς να πας με το ταίρι σου σε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή, τουλάχιστον προσπάθησε να παραστείτε σε μια ομιλία, μια διάλεξη με φιλοσοφικό περιεχόμενο. Η Κυριακή θα ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές. Θα ευχαριστηθείτε με το ταίρι σου αν βρεθείτε με αγαπημένους συγγενείς και φίλους σε πολυάνθρωπες παρέες.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία, σε επαγγελματικό χώρο την Παρασκευή, με πρόσωπο χρειάζεται διακριτικότητα και τακτ για να μην εκτεθείτε και σας σχολιάσουν κακόβουλα. Νέες γνωριμίες μπορείς να κάνεις το Σάββατο σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και την Κυριακή σε κάποια μεγάλη παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, θα είσαι στις καλές σου την Παρασκευή και δεν θα έχεις καμία διάθεση να κακοκαρδίσεις το ταίρι σου χαλώντας του τα χατίρια κάνοντας την σχέση σας καλύτερη. Το Σάββατο ξεπηδούν τα απωθημένα σου αλλά επειδή ¨ουδέν κακόν αμιγές καλού¨, ανεβαίνει η λίμπιντο σου και η καλύτερη επιλογή είναι να οργανώσεις με το ταίρι σου μια βραδιά μόνο για δύο. Την Κυριακή, συνεχίζεις να είσαι εσωστρεφής και να υπερχειλίζεις συναισθηματικά. Θα είναι καλό για σένα και το ταίρι σου να κάνετε αμοιβαίες εξομολογήσεις αυτών που σας απασχολούν για να κατασιγάσετε υποψίες και αμφιβολίες.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις νέα γνωριμία την Παρασκευή, ίσως να πρόκειται για το ταίρι της ζωής σου. Το Σάββατο, κάποια γνωριμία ίσως κινητοποιήσει πολύ έντονα συναισθήματα μέσα σου, ενώ την Κυριακή με πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ανακαλύψετε τόσα πολλά κοινά που ίσως σας οδηγήσουν σε σοβαρή σχέση αφού ταιριάζετε τόσο.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, βρίσκεσαι να έχεις έναν σωρό επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου, όχι όμως καταφεύγοντας στις υπερβολές και τις επιπόλαιες συμπεριφορές. Το Σάββατο θα νοιώσεις την ανάγκη της συντροφιάς, οπότε επιδίωξε να περάσετε με το ταίρι σου την ημέρα αλλά και το βράδυ. Την Κυριακή έχεις ανάγκη την αποδοχή και την αναγνώριση στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα το πετύχεις αν επιδείξεις συγκαταβατική και διαλλακτική συμπεριφορά αποφεύγοντας αιτίες τριβών και εγωισμό προς το ταίρι σου και θα δεις πόσο θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Αν είσαι μόνος/η, πρώτα τελείωσε με τις υποχρεώσεις σου την Παρασκευή και έπειτα ασχολήσου με φλερτ και προσεγγίσεις, έτσι κι’ αλλιώς το Σάββατο ευνοείσαι ιδιαίτερα γι’ αυτό, ενώ την Κυριακή σε ευνοεί για να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι σε χώρο που γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ