Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Η Χρύσα στο νοσοκομείο και η Λίνα εξαφανισμένη! Ποιος την καλύπτει

Εξελίξεις που συγκλονίζουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1.

Η Λίνα έχει αποφασίσει να ομολογήσει τον φόνο του Άκη στη σειρά Παγιδευμένοι και η οικογένειά της προσπαθεί να την αποτρέψει. Η Χρύσα θα βρεθεί στο νοσοκομείο στην προσπάθειά της να σταματήσει την κόρη της από το να παραδοθεί.

Η Άννα θα της προσφέρει κάλυψη με κόστος τον γάμο της με τον Δημήτρη στα επόμενα επεισόδια. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να τη φυγαδεύσει στην Αγγλία. Την τελευταία στιγμή όμως ο Αντρέας θα φτάσει στο αεροδρόμιο για να τη σταματήσει πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να τη συλλάβει. Θα την οδηγήσει στο κτίριο της ασφάλειας για να την ανακρίνουν. Μαζί της θα κληθούν και όλα τα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί, αλλά αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα τους αφήσει άφωνους.

Την ώρα που περιμένει ο Δημήτρης να μπει στο γραφείο για να ξεκινήσει η νέα κατάθεση της Λίνας, το κορίτσι θα εξαφανιστεί. Το κτίριο ψάχνεται εξονυχιστικά, αλλά δεν θα βρεθεί πουθενά. Σύμφωνα με το MyTv, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ψάχνουν να τη βρουν για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση της.

Οι υπόλοιποι περνούν από το στάδιο της ανάκρισης αλλά δεν μιλούν κάνοντας χρήση του δικαιώματος να παραμείνουν σιωπηλοί. Το πρόσωπο που θα δώσει καταφύγιο στη Λίνα είναι ο Σπύρος.



Η κοπέλα καταφεύγει στο μόνο μέρος που πήγαινε όταν είχε προβλήματα. Στο σπίτι του Θοδωρή. Εκεί θα παραμείνει μαζί με τη Δάφνη και θα την βρει ο Σπύρος να κοιμάται κουρασμένη από τα κλάματα. Έτσι θα αποφασίσει να της προσφέρει κάλυψη από την αστυνομία. Η Δάφνη υπόσχεται να μην πει τίποτα στον Δημήτρη.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ