Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Ο Χατζής εκβιάζει την Άννα

Ραγδαίες εξελίξεις  στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

Ο Θοδωρής συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή της Λίνας. Η εκδρομή της Άννας και του Δημήτρη λήγει άδοξα. Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο του Χατζή.

Παράλληλα, η Άννα, μετά από ένα τηλεφώνημά του, πηγαίνει στο γραφείο του Χατζή για να μιλήσουν έξω από τα δόντια κι εκείνος την εκβιάζει ανοιχτά. Η Λίνα παλεύει με τους εφιάλτες της και ετοιμάζεται να ομολογήσει όλη την αλήθεια στην αστυνομία για τον φόνο του Άκη.

Όταν οι γονείς της και η Ειρήνη το ανακαλύπτουν, τρέχουν να τη βρουν σε πανικό. Όμως ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα θα τους σταματήσει… Από την άλλη, όταν ο Θοδωρής μάθει τι πάει να κάνει η Λίνα, θα προσπαθήσει κι εκείνος να την προλάβει. Θα τα καταφέρει;

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Δημήτρης ταράζεται όταν λαμβάνει ένα e- mail από άγνωστο αποστολέα το οποίο ανατρέπει ριζικά τα δεδομένα που είχαν μέχρι στιγμής για την υπόθεση του Άκη. Το προωθεί στον Ανδρέα και τον Σταύρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν να το διερευνήσουν μυστικά.



Ο Θοδωρής, με την βοήθεια μπράβων, αρπάζει τον Μίλτο και τον κρατά για να του αποκαλύψει ποιος άλλος γνωρίζει την αλήθεια για τη δολοφονία του Άκη. Αυτό που θα ανακαλύψει σ’ αυτή την συνάντηση θα τον παγώσει… Τι έχει στα χέρια του ο Μίλτος που θα ανατρέψει τα πάντα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ