Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ: Κάνει μία θλιβερή διαπίστωση και η χαρά του μετατρέπεται σε ανείπωτο πόνο

Ραγδαίες εξελίξεις στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Ο Κίτσος φεύγει από τη Σύρο, χαρούμενος για την απόφαση που έχουν πάρει με τη Μάρμω να πουν την αλήθεια στον Ανδρέα. Φτάνοντας στην Αθήνα, πληροφορείται από τον Τέλη την άφιξη του πατέρα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δέσποινα.

Ο Φάνης, τελικά, παρασύρεται από την Πέλλα και πλέον αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι, ο Στάθης βρίσκει ευκαιρία να εισχωρήσει ακόμη περισσότερο στη ΦΙ.ΠΑΝ.

Η Πέλλα, αφού εκπλήρωσε την υπόσχεσή της, ζητά από τον Μαρμάρη να ανταποδώσει, βρίσκοντας τρόπο να επιστρέψει η Ματούλα από την εξορία.

Ο Ανδρέας φτάνει στη Σύρο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του Μάρμω. Όμως, λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Αθήνα, κάνει μία θλιβερή διαπίστωση και η χαρά του μετατρέπεται σε ανείπωτο πόνο…

Ο Ανδρέας και η Μάρμω επιστρέφουν σπίτι τους και προς έκπληξή τους, βρίσκουν τη Χρυσοστόμη να τους υποδέχεται. Μάλιστα, η Χρυσοστόμη ζητά συγγνώμη από τη Μάρμω για την αρνητική στάση που έδειξε στον γάμο της με τον Ανδρέα, βυθίζοντάς την σε ακόμα μεγαλύτερες ενοχές για την απιστία της.



Η Μιρέλλα πιέζει τον Ισίδωρο να δώσει την εποπτεία της ένατης Στοάς στον Στέφανο που υπόσχεται να ολοκληρώσει τη διάνοιξή της πιο γρήγορα από τον Χρυσίνα.

Ο Γαλάτης εκφράζει τον έpωτά του στη Δέσποινα και την κατηγορεί για το τέλος της σχέσης τους. Εκείνη, χωρίς να ενδώσει, του ζητά να μην αποκαλύψει το μυστικό τους στον Κίτσο. Το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες προχωράει κανονικά και ο μικρός Σπύρος αναγκάζεται να συμμετάσχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 121-122

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 121-122 Επεισόδιο 121 Ο πολιτικός γάμος Θοδώρας και Γιώργου είναι...