Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις έως 11/2/2024, από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 5 ως 11 Φεβρουαρίου 2024. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την εβδομάδα από 5 ως 11 Φεβρουαρίου 2024.

Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερη και ανατρεπτική λόγω της δυναμικής νέας Σελήνης στον Υδροχόο. Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά, την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έχουμε την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο και αμέσως θα ενεργοποιήσει τον Πλούτωνα με μια σύνοδο.

Μιλάμε και επικοινωνούμε από καρδιάς, εξομολογούμαστε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, αλλά σε μια περίπτωση που υπάρχει αντίθετη άποψη ίσως να γίνουμε αιχμηροί στο λόγο μας.

Ενώ 7 Φεβρουαρίου θα έχουμε το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα λειτουργήσουμε και θα κινηθούμε σύμφωνα με το συναίσθημα μας, θα κάνουμε πράγματα που θα φέρουν την αλήθεια στο φως. Ενώ το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα έχουμε την νέα Σελήνη στον Υδροχόο και φέρνει απρόοπτες εξελίξεις και ανατροπές.

Πηγή: ΕΔΩ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελευσίνα: Συνελήφθη 45χρονος δραπέτης φυλακών

Συνελήφθη το Σάββατο (18/05) στη Ελευσίνα ένας 45χρονος από την Αλβανία που αναζητούνταν από το 2011 καθώς είχε δραπετεύσει από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Επίσης...