Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ που ξεκινά στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Μια γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας μιας παντρεμένης γυναίκας που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει.


Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου, αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία που είναι ανοιχτή εδώ και δυο μήνες συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας. Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Το ερώτημα σε αυτή την ιστορία δεν είναι μόνο ποιος το έκανε, αλλά και πώς θα καταφέρουν να τον πιάσουν καταφέρνοντας να σώσουν την δημοσιογράφο.

Παράλληλα εφτάμιση χρόνια μετά, η μητέρα του Σκαραβαίου με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή, αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η πιο σκοτεινή περίοδος της οικογενειακής ζωής του Σκαραβαίου και μια φωτιά που σάρωσε τη ζωή του, επανέρχονται σαν εφιάλτης και τον κλονίζουν… Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Ο Σώτος εξομολογείται τον έρωτά του στη Μαρίκα

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο...