Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Καλό Μήνα! Τι λένε τα ζώδια για τον Φεβρουάριο 2024

Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται συχνά ένας μήνας απογοήτευσης, γιατί τα άτομα ανακαλύπτουν ότι η ‘επίλυση’ που έθεταν ως στόχο τον προηγούμενο μήνα, δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο εύκολη. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζετε μια ψυχολογική “καθίζηση”, προσπαθήστε ωστόσο να διώξετε μακριά τα αρνητικά συναισθήματα.

Κριός

Ο Φεβρουάριος ξυπνά στους Κριούς την ικανότητα να συμπάσχουν με τους άλλους, κάτι που δημιουργεί δυνατές φιλίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Με κάποιους μάλιστα μεταφέρουν ο ένας στον άλλο τις εμπειρίες τους, κάτι που θα τους πάει μακρύτερα στη ζωή και ίσως υπάρξει κάποια συνεργασία σε δουλειά, ή ξεκινήσουν μαζί ένα κοινό έργο. Αυτή την περίοδο οι Κριοί είναι πιο επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας, επομένως δεν πρέπει φίλοι μου να το παρακάνετε με τον ενθουσιασμό σας για νέα πράγματα. Επιβραδύνετε λίγο, τουλάχιστον θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε καλύτερα και δεν θα κινδυνεύετε να ενεργήσετε παρορμητικά. Η ενέργεια που τροφοδότησε τον Κριό στην αρχή του έτους, θα μειωθεί αυτόν τον μήνα σταδιακά, η δε Σελήνη και οι φάσεις της θα τον επηρεάσει περισσότερο.

Φροντίστε αγαπητοί Κριοί την υγεία σας, ιδιαίτερα μεταξύ της νέας Σελήνης και της Πανσελήνου. Μην εξαντλείτε το σώμα σας και κυρίως μην επιβαρύνετε την πέψη σας. Τον Φεβρουάριο, η ικανότητά σας να ακούτε και να καταλαβαίνετε τους άλλους θα είναι ισχυρή. Από την άλλη, αυτό μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε καλύτερα τον σκοπό και το πώς πηγαίνει η δική σας ζωή. Παρόλο δε που η συστολή δεν είναι ένα σύνηθες χαρακτηριστικό σας, θα απολαύσετε να περνάτε χρόνο μόνοι σας αυτόν τον μήνα.

Ταύρος

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος δουλειά για τον Ταύρο. Το κίνητρό σας για εργασία θα πολλαπλασιαστεί και η εργασία θα γίνει η κύρια δραστηριότητα της ζωής σας αυτή την περίοδο. Χάρη σε μια μεγάλη δόση αποφασιστικότητας στη δουλειά θα έχετε υψηλά οικονομικά εισοδήματα που θα σας ικανοποιήσουν και έτσι θα προχωράτε συνεχώς μπροστά. Ωστόσο, προσέξτε να μην καταπονείστε υπερβολικά γιατί αυτό θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ με τη μορφή κάποιου προβλήματος υγείας. Τρώτε λοιπόν υγιεινά και μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε. Οι φίλοι σας θα θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας αυτόν τον μήνα και εσείς μην τους αρνηθείτε.

Τον Φεβρουάριο, οι Ταύροι θα είναι ανήσυχοι. Ο πλανήτης Άρης έχει θετική επίδραση στη δουλειά σας. Θα έχετε συνεχώς νέες ιδέες, θα σας αρέσει να πηγαίνετε στο γραφείο και δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε ζητήματα της εργασίας σας, ακόμα και στο σπίτι. Αυτή μάλιστα η επιλογή μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας με τον προϊστάμενό σας. Ακόμη, ενδέχεται να υπάρξει αύξηση της σωματικής σας δραστηριότητας, αθλητικής ή άλλης.

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος προβλέπεται μια απαιτητική περίοδος για τους Διδύμους. Θα δουλέψετε σκληρά και έτσι, μάλλον δεν θα έχετε χρόνο για τα χόμπι και τους φίλους σας. Αυτό μπορεί να επιδράσει στην ψυχική σας υγεία και θα θελήσετε να απομονωθείτε από το πλήθος. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Αφού οι στιγμές που θα περάσετε μόνοι σας, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Μην αφήσετε εν τούτοις μια απόλυτα αρνητική στάση απέναντι στη ζωή να σας ‘καταπιεί’, γιατί μπορεί να χάσετε κάτι σημαντικό. Θα χρειαστεί επίσης να περάσετε λίγο χρόνο στη φύση για να χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας, οπότε χαρίστε το αυτό στον εαυτό σας.

Οι Δίδυμοι – αυτόν τον μήνα- φαίνονται επιρρεπείς στην… κατάθλιψη. Σας αρέσει όμως να περνάτε πολύ χρόνο με φίλους και αυτό ίσως επηρεάσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η ‘κακή’ διάθεση θα μπορούσε να αντικατοπτρίζεται και σε άλλες πτυχές της ζωής σας, για αυτό προσπαθήστε να αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να φροντίσετε την ψυχική σας ευεξία. Επηρεάζεστε έντονα από τον Ήλιο. Χάρη σε αυτό, αναπτύσσετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τα παιδιά σας περισσότερο και θα μπορείτε πλέον να λύνετε προβλήματά τους, που άλλοτε δεν μπορούσατε να αντιμετωπίσετε.

Καρκίνος

Ο Φεβρουάριος θα φέρει στον Καρκίνο αυτοπεποίθηση, ειδικά στη δουλειά του. Δεν θα φοβάστε πλέον να πείτε τι σας αρέσει και τι όχι και έτσι οι ανώτεροί σας θα αρχίσουν να σας αντιλαμβάνονται ως ίσους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εκπλήξετε τον εαυτό σας με τη δημιουργικότητα και τις φρέσκες ιδέες σας τόσο στη δουλειά , όσο και στην προσωπική σας ζωή. Επομένως επωφεληθείτε και μην φοβάστε να πειραματιστείτε με… τα έπιπλα στο σπίτι σας, ή ακόμα και με το στιλ ντυσίματος ή το κούρεμά σας. Επιτρέψτε επίσης μια νέα σπίθα στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει.

Ο Φεβρουάριος θα σημαίνει επιτυχία για τους Καρκίνους χάρη στην ισχυρή επιρροή του Δία. Σίγουρα θα ξεχωρίσετε στον εργασιακό σας χώρο και οι ανώτεροί σας θα είναι πολύ ικανοποιημένοι. Ωστόσο, η επιτυχία σας αυτή ενδέχεται να συνοδεύεται από ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες. Εσείς, μη φοβηθείτε να τις αποδεχτείτε. Η επαγγελματική επιτυχία αντανακλάται και στην ιδιωτική ζωή σας και όλα θα είναι ομαλά αυτόν τον μήνα. Πάρτε τον σύντροφό σας σε ένα όμορφο ταξίδι, ή απλώς κάντε ένα ευχάριστο διάλειμμα και αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλον. Το αξίζετε και οι δύο!

Λέων

Τον Φεβρουάριο, ο Λέων θα είναι πολύ δημιουργικός, ταυτόχρονα και πιο εσωστρεφής. Θα υπάρξουν μερικές υπέροχες ιδέες στο κεφάλι σας που θα θελήσετε να εφαρμόσετε. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι κάτι θα πρέπει να θυσιαστεί. Επομένως, αυτόν τον μήνα καλύτερα να σκεφτείτε ορθολογικά όλα τα υπέρ και τα κατά, πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε. Αυτήν την περίοδο θα εστιάσετε κυρίως στον εαυτό σας και θα σας είναι δύσκολο να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους. Μην το πιέζετε λοιπόν και κάντε ένα διάλειμμα από τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αναζητήστε ότι σας κάνει να νιώθετε άνετα. Οι Λέοντες, τείνουν να ρισκάρουν αν κάτι δεν τους καλύπτει.

Μέχρι τώρα, συχνά το ρίσκο αυτό έχει αποδώσει, αλλά να θυμάστε ότι μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για εσάς κάποια στιγμή, επομένως τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε καλά αν αξίζει να το πάρετε. Δεν θα νιώθετε ότι είστε απόλυτα ο εαυτό σας αυτόν τον μήνα, φίλοι Λέοντες. Ένα μικρό διάλειμμα από τους άλλους ανθρώπους, θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει σε αυτό. Αν και θα είναι δύσκολο για εσάς, προσπαθήστε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μόνοι σας και οργανώστε τις σκέψεις σας, πριν ασχοληθείτε με τις ζωές των άλλων.

Παρθένος

Ο Φεβρουάριος θα ξυπνήσει στους Παρθένους την ανάγκη να αποκτήσουν ‘δημοσιότητα’ και βέβαια… να έχουν δίκιο σε όλα. Αν κάποιος σας εναντιωθεί αυτή την περίοδο, είστε ικανοί να μπείτε σε άσκοπες συγκρούσεις. Η πειθώ όμως θα είναι το δυνατό σας σημείο -ειδικά στη δουλειά- αλλά μην το παρακάνετε, γιατί μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις εργασιακές σας σχέσεις. Θα τα πάτε πολύ καλά με τους φίλους σας αυτόν τον μήνα. Η ανάγκη σας δε να αισθάνεστε ελεύθεροι θα είναι πιο δυνατή, οπότε δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο και χρησιμοποιήστε τα σοφά, για αυτοεκπαίδευση και χαλάρωση.

Τον Φεβρουάριο θα είναι ιδανική περίοδος για τους Παρθένους να ανανεώσουν ουσιαστικά την επαφή με τους φίλους τους. Κάντε ένα ταξίδι μαζί, ή καλέστε τους στο σπίτι. Θα παραμείνετε πολύ κοντά με την οικογένειά σας και θα προσπαθήσετε -ίσως κάπως πιεστικά- να οργανώσετε τη ζωή τους. Αυτό πιθανώς να αποτελέσει ενόχληση ιδιαίτερα στα παιδιά σας και ενώ εσείς θα προσπαθείτε, τόσο περισσότερο αυτά θα διαμαρτύρονται. Να θυμάστε φίλοι Παρθένοι ότι το λιγότερο, είναι μερικές φορές… περισσότερο!



Ζυγός

Τον Φεβρουάριο ο Ζυγός θα κατακλυστεί από επαγγελματικά καθήκοντα. Θα αναλάβετε φίλοι μου πολλές εργασίες από τους ανωτέρους σας που δεν θα μπορείτε να καλύψετε, κάτι που θα σας προκαλέσει άγχος. Μπορεί επίσης να εμφανιστούν σωματικά συμπτώματα τα οποία σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσετε. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να επιβραδύνετε και να αντισταθμίσετε την εργασία σας με κάποια χαλαρωτική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας λείπει η ενσυναίσθηση, ο δε σαρκασμός θα είναι το δυνατό σας σημείο. Όμως καλύτερα να αποφύγετε να κοροϊδέψετε κάποιον/αν, γιατί θα μπορούσε να γίνει μπούμερανγκ στη δουλειά αλλά και στη σχέση σας. Οι Ζυγοί μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα στη δουλειά τους, ιδίως.

Το αφεντικό σας είναι αρκετά δεσποτικό εδώ και αρκετό καιρό και δεν θα είναι διαφορετικό τις επόμενες μέρες. Θα έχετε λοιπόν πρόβλημα, εάν επιλέξετε να αντιμετωπίσετε τους ‘εχθρούς’ σας στον εργασιακό χώρο με αιχμηρό τρόπο, μιας και θα μπορούσε να έχει μοιραίες συνέπειες για εσάς. Ο καθαρισμός του φυσικού σώματος σχετίζεται συχνά με την Πανσέληνο, η οποία θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου. Αν ενδιαφέρεστε για δίαιτα και αποτοξίνωση, δοκιμάστε τη διαλείπουσα νηστεία. Μείνετε συνάμα καλά ενυδατωμένοι και τα θετικά αποτελέσματα στην υγεία σας έρχονται σύντομα.

Σκορπιός

Τον Φεβρουάριο, η επικοινωνία και γενικότερα η διαπραγμάτευση, θα είναι η δύναμη όλων των Σκορπιών. Θα τις χρησιμοποιήσετε κυρίως στη δουλειά, όπου πιθανότατα θα πετύχετε κάποια σημαντική επιτυχία. Αυτό συνδέεται με μια καλή οικονομική κατάσταση και ίσως ακόμη μια προαγωγή στη δουλειά. Όμως μην αφήσετε την επιτυχία σας να σας κάνει να χάσετε το μέτρο. Θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει τους συναδέλφους σας, ακόμη δε και να τους κάνει εχθρούς σας.

Αυτός ο μήνας είναι μια τέλεια στιγμή για να εμβαθύνετε στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε να ζήσετε μαζί, ή να δημιουργήσετε οικογένεια. Τα αστέρια υπόσχονται να είναι στο πλευρό σας σε αυτήν την κίνηση. Ο προϊστάμενός σας θα εκτιμήσει τη δουλειά σας και οι συνάδελφοί σας θα απολαύσουν τη συνεργασία μαζί σας, αυτόν τον μήνα. Πρέπει αναμφίβολα να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την αμοιβαία κατανόηση και την σύμπνοια. Άλλωστε ο μέγας σοφός πλανήτης Κρόνος θα είναι στο πλευρό σας. Ο μήνας προβλέπεται καλός και σε σχέση με τον σύντροφό σας. Θα συμφωνείτε ως επί το πλείστον μεταξύ σας και θα είστε αμφότεροι πολύ υποστηρικτικοί. Είναι λοιπόν μια καλή ιδέα να κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι στην εξοχή και, ταυτόχρονα, να γιορτάσετε από κοινού την δική σας επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Ο Φεβρουάριος θα φέρει πολλή εσωτερική δύναμη και ισορροπία στους Τοξότες. Είναι γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που ένα κοντινό σας άτομο θα σας απογοητεύσει και εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε, παρόλο που αυτό θα σας πληγώσει. Από την άλλη πλευρά, θα κερδίσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να συγχωρήσετε αυτό το άτομο αλλιώς θα ‘κολλήσετε΄ στη θλίψη και στην απογοήτευση. Τούτη την περίοδο θα νιώσετε ακόμη πιο κοντά με τα ζώα και τη φύση. Προσπαθήστε επομένως να αφήσετε για λίγο την πόλη και τους ‘τρελούς’ ρυθμούς της και προγραμματίστε ένα ταξίδι στη φύση για να ανακτήσετε ενέργεια.

Τον Φεβρουάριο όλοι οι Τοξότες πρέπει να προσέχουν τον φθόνο των άλλων. Οι συνάδελφοι, ή ίσως οι γείτονες θα δίνουν μεγάλη και κακόβουλη ‘προσοχή’ σε οτιδήποτε αγοράσετε ή αποκτήσετε. Ωστόσο, θα μάθετε μέσα από αυτή την κατάσταση ποιος είναι αληθινός σας φίλος και ποιος είναι ‘φίλος’ από εγωισμό και απλή ιδιοτέλεια. Αν και μια τέτοια διαπίστωση πιθανότατα θα σας πικράνει στην αρχή, θα σας δώσει χώρο και την διάθεση να εστιάσετε στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και που… αξίζουν τον κόπο.



Αιγόκερως

Τον Φεβρουάριο, οι Αιγόκεροι θα επιδείξουν εκπληκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες και μια έντονη ενσυναίσθηση. Σε αυτό το διάστημα, πολλοί φίλοι θα νιώσουν πολύ κοντά σας και θα έχουν την τάση να σας ζητούν τη συμβουλή σας. Θα γίνετε ένα δημοφιλές άτομο. Ωστόσο, μην αφήνετε τα παράπονα και τα προβλήματα των άλλων να σας κουράζουν υπέρμετρα. Βοηθήστε φυσικά τους φίλους και τους στενούς σας ανθρώπους, αλλά σκεφτείτε και τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε, τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε θα είναι πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, να περπατήσετε στην φύση ή διαβάζοντας βιβλία που επικεντρώνονται σε πνευματικά θέματα.

Οι Αιγόκεροι θα νιώσουν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή φασαρία. Κάποιοι θα χρειαστούν λίγες μέρες άδεια, όσοι όμως έχουν πραγματικά βαρεθεί να ακούν τους άλλους να φλυαρούν θα σκεφτούν ακόμη και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Πράγματι, αυτό θα βοηθήσει πολύ ώστε να προετοιμαστείτε για την επικείμενη άφιξη της Άνοιξης. Μπορεί να έχετε πόνους στην πλάτη και στις αρθρώσεις το πρώτο μισό του μήνα, επομένως καλό είναι να μη προγραμματίζετε απαιτητικές δραστηριότητες. Εάν δε πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση ίσως αυτή να σας ενοχλήσει περισσότερο από το συνηθισμένο, για λίγο διάστημα.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας αγάπης για τους Υδροχόους. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο δυνατά και έτσι θα βιώσετε την κάθε στιγμή της ζωής σας πιο έντονα. Μπορείτε φυσικά να το χρησιμοποιήσετε αυτό και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον σύντροφό σας. Πηγαίνετε μαζί για ένα long weekend, ή διακοπές, ή απλώς κάντε ένα ταξίδι σε κάποιο πολυτελές κέντρο ευεξίας, όπου θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στον Παράδεισο και θα απολαύσετε τις προσωπικές στιγμές, μαζί. Αν προβληματίζεστε με τα χρήματα, απολαύστε ρομαντικές στιγμές στο σπίτι με κεριά, ή δοκιμάστε κάτι καινούργιο στο… ερωτικό παιχνίδι για να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Τον Φεβρουάριο, οι Υδροχόοι θα είναι προσεκτικοί και στοργικοί λόγω της επιρροής της Αφροδίτης, αρκεί να δώσετε την προσοχή στον σύντροφό σας, αντί να φλερτάρετε με …άλλους. Αυτόν τον μήνα δεν θα είστε καθόλου φειδωλοί και θα περιποιηθείτε πολύ τον εαυτό σας αγοράζοντας καινούργια πράγματα. Προσπαθήστε εν τούτοις να διατηρείτε αυτοέλεγχο, καθώς οι υπερβολικές δαπάνες θα μπορούσαν να σας φέρουν μπροστά σε οικονομικά προβλήματα.

Ιχθύες

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ήρεμος μήνας για τους Ιχθύες. Θα πρέπει να προσέχετε ωστόσο την υγεία σας γιατί μπορεί να είστε επιρρεπείς σε προβλήματα με το αναπνευστικό σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραλείψετε μερικές διασκεδαστικές βραδιές με τους φίλους σας και να βελτιώσετε τις συνήθειες ύπνου και διατροφής σας. Θα πρέπει ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτή τη περίοδο για να τακτοποιήσετε τις προτεραιότητές σας και να ξεκουραστείτε. Οι κοινωνικές σχέσεις δεν θα είναι η δύναμή σας αυτόν τον μήνα, επομένως θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, ίσως διαβάζοντας ένα ενδιαφέρον βιβλίο ή- γιατί όχι- να αρχίσετε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα.

Τον μήνα αυτόν οι Ιχθύες θα έχουν κατά διαστήματα αρκετή ένταση και συχνά μπορεί να γίνονται χολερικοί με τους άλλους. Εάν όμως εσείς δεν κάνετε κάτι τέτοιο, δεν μπορείτε να προκαλέσετε τους άλλους και την επιθετική αντίδρασή τους. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο χρόνο επιθυμείτε μόνοι σας, για την αυτο-ανάπτυξή σας και την βαθιά χαλάρωσή σας. Αυτός ο μήνας είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να εστιάσετε περισσότερο στην υγεία σας. Η φυσική σας κατάσταση δεν υπήρξε η καλύτερη κατά τη διάρκεια αυτού του χειμώνα και θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές προς το καλύτερο, στον τρόπο της ζωής σας.

Πηγή: instyle.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ