Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να ήταν ο 39χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ακόμη μία γυναικοκτονία. Το πρωί της Παρασκευής ένας 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ, με περίστροφο, την 29χρονη σύντροφό του στα Καμίνια Ηρακλείου.

Προηγήθηκε τσακωμός

Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πως ο δράστης και το θύμα τσακώθηκαν και ο 39χρονος για άγνωστη αιτία έβγαλε ένα πιστόλι πυροβολώντας τη σύντροφό του από κοντινή απόσταση.

Το flashnews.gr, αναφέρει πως ο 39χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ η γυναίκα έχασε αμέσως τη ζωή της.

Ομολόγησε το έγκλημα – Είπε πως δεν θυμάται τι συνέβη

Ο 39χρονος μετά το έγκλημα κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ισχυρίστηκε ότι κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς όμως να αναφέρει πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άνδρας που ομολόγησε, δήλωσε ότι δεν θυμάται τι συνέβη και ισχυρίστηκε πως ενδέχεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Aκόμα, ωστόσο, δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της νέας γυναικοκτονίας με τις έρευνες των Αρχών να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Τέλος, ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες όχι, όμως, με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του, μεταδίδει το neakriti.gr.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ