Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80

Η οικογενειακή γαλήνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας δεν αργεί να διαταραχθεί, αφού ξεπροβάλλει μια καινούργια απειλή που θα ταράξει τις ισορροπίες.ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

Ο Ιάσωνας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στην Αλεξάνδρα σχετικά με την κλήτευση που έλαβε από το Εφετείο και ο Μάρκος αμφισβητεί την αγνότητα των προθέσεών του. ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 80 (VIDEO)

Ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται και πάλι μαζί στην Κηφισιά. Ο Στέφανος μαθαίνει όλα όσα προσπαθούσε να του κρύψει η Μαργέτα τόσον καιρό και ανησυχεί σοβαρά για εκείνη.

Η Νάντια αρχίζει σταδιακά να ανακτά τον χαμένο της δυναμισμό και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βοηθήσει την Αλεξάνδρα. Παράλληλα, οι άνθρωποι του παρακράτους καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Φάνη και επιτίθενται με όπλα στο εργοστάσιο. Ποια θα είναι η έκπληξη που τους περιμένει εκεί;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

77 ΕΔΩ

78 ΕΔΩ

79 ΕΔΩ

81 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....