Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ 

Ο Ιάσωνας κανονίζει οι πολιτικοί της περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές. Ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του, αλλά ο Μάρκος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη χάρη αυτή.

Η Νότα, που δεν έχει φύγει για Αθήνα, αλλά κρύβεται στην περιοχή, ετοιμάζει την εκδίκησή της και απαγάγει τη Ρηνιώ και τον Γιωργάκη. Η Νάντια δίνει ένα τέλος στο μαρτύριό της απ’ τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έχει φτάσει και όλοι, ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση…

Η χαρά για την ευνοϊκή απόφαση στην υπόθεση της Αλεξάνδρας κρατάει λίγο, καθώς τη διαδέχεται το σοκ από τα νέα για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς.

Ο Ιάσωνας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης οργώνουν τη Μεσσήνη προσπαθώντας να τους βρουν και να τους γλιτώσουν από τα χέρια της αδίστακτης Νότας.

Η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή και όλοι ψάχνουν απεγνωσμένα να τους βρουν. Η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς όλοι – εκτός από τον Φάνη – την κατηγορούν ότι γνώριζε για τα σχέδια της Νότας…



Η ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της Γεωργίας δεν θα αργήσει να επιδεινωθεί εξ αιτίας των συνταρακτικών εξελίξεων και η Ουρανία στέκεται δίπλα της με τρυφερότητα και κατανόηση.

Η Νότα, κρατώντας ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος. Δεν θα αργήσει, όμως, να γίνει αντιληπτή και τα γεγονότα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...