Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι του Ιάσωνα για να είναι κοντά στο παιδί της

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο  επεισόδιο της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ

Το πρόβλημα υγείας της Μυρσίνης αναγκάζει την Αλεξάνδρα να επιστρέψει στο σπίτι του Ιάσωνα για να είναι κοντά στο παιδί της. Η αίτηση διαζυγίου φτάνει στα χέρια της και με μια υπογραφή θα ‘ναι πλέον ελεύθερη.

Η Νότα εισβάλλει στο γραφείο του Παράσχου, ενώ ο Σωκράτης μπουκάρει με όπλο στο σπίτι της Ελπίδας για να πάρει τη Νάντια που κρύβεται εκεί. Ο Στέφανος ξεκινά για την Αθήνα με στόχο να σώσει τη Μαργέτα.

Ο Μελέτης συναντά την Τζένη και ο ένας καλύπτει τον άλλο για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν τους. H Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα την αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου, ενώ ο αρχηγός των παρακρατικών διατάζει να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς

Η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή διακόπτει απότομα το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς, με τους καλεσμένους να είναι μουδιασμένοι.

O Φάνης επιδιορθώνει τη ζημιά και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιάσωνα, για να προχωρήσει ανενόχλητος το σχέδιό του με την Άρτεμη. Από την πλευρά του, ο Ιάσωνας αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτό ενδέχεται να είναι άλλο ένα σχέδιο του Στέφανου και κατ’ επέκταση, του Μάρκου με στόχο την οικονομική του καταστροφή.



Ο Μιχάλης φυγαδεύει τη Νάντια στο σπίτι της Ελπίδας και βρίσκει το σθένος να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Σωκράτη. Ο Μάρκος ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι και πασχίζει να κρύψει τη ζήλεια του.

Ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται για να δημιουργήσει περισσότερους τριγμούς στη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος βρίσκεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με έναν μεγάλο κίνδυνο..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....