Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου

Τα ζώδια με τις περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία στα επαγγελματικά και τις ερωτικές σχέσεις

Γεμάτος με αστρολογικά δρώμενα και όψεις θα είναι ο φετινός Φεβρουάριος, ο οποίος μας επιφυλάσσει και μια Πανσέληνο λίγο πριν την εκπνοή του. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν μεταβατικό μήνα, που μας βάζει για τα καλά σε τροχιά αλλαγών. Τρεις πλανήτες θα συναντηθούν με τον νεοφερμένο Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα υπάρχει έντονη παρουσία πλανητών στον ζώδιο του Αιγόκερου, ενώ στο δεύτερο μισό θα έχουμε πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου.


Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια του Φεβρουαρίου

Κριοί

Έχει ανέβει για τα καλά η διάθεση σας να κοινωνικοποιηθείτε, και να περάσετε καλά. Ο Φεβρουάριος ενδείκνυται γι’ αυτό, αλλά παράλληλα δίνει βάση στον τομέα της καριέρας σας. Από τις 13/02 με τον Άρη στον Αιγόκερω τα πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο αλλάζουν προς το καλύτερο, αρκεί να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει.

Η ανάγκη της αλλαγής θα είναι διάχυτη σε όλη τη διάρκεια του μήνα, αλλά θα κορυφωθεί μετά τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/02. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας τον επαναστάτη και να δείξετε ένα διαφορετικό πρόσωπο στο περιβάλλον σας. Επιδιώξτε τις αλλαγές στη ζωή σας και έχετε την εύνοια με το μέρος σας.

Ζυγοί

Για εσάς τους Ζυγούς, ο Φεβρουάριος θα είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή του Ιανουαρίου και αυτό γιατί η πολυαστρία στον Υδροχόο σας ευνοεί ξεκάθαρα. «Πολυαστρία» ενοούμε την παρουσία περισσότερων από 3 πλανήτες σε ένα ζώδιο. Η πολυαστρία συμβαίνει σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, αυτό του Υδροχόου. Έρωτας, ψυχαγωγία, επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και φήμη, θα είναι μέσα στο πρόγραμμα για τον Φεβρουάριο και με καλή διάθεση και χιούμορ θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις εξελίξεις.

Για το επόμενο διάστημα, είναι επίσης πιθανό να καταφέρετε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση που έρχεται από το παρελθόν και αφορά κάποια χρέη. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 16/02 στον Υδροχόο υπόσχεται ένα πιο διασκεδαστικό διάστημα με ευκαιρίες για εξόδους, διασκέδαση, ταξίδια και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα.



Αιγόκεροι

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με σας πρωταγωνιστές και σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τις δυνατότητες σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Ο Φεβρουάριος είναι μήνας που μπορεί να επιτύχετε καλύτερες συμφωνίες, αλλά και να διεκδικήσετε τον έρωτα.

Από τις 07/02 μέχρι τις 13/02 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα ειδικά σε θέματα που αφορούν σχέσεις και ερωτικά. Εκμεταλλευτείτε στον Φεβρουάριο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε από την ερωτική σας ζωή ή για να αναθερμάνετε την κατάσταση με την υπάρχουσα σχέση σας. Η Πανσέληνος είναι θετική προς το ζώδιο σας στις 24/02 και σας ανοίγει δρόμους σε σπουδές και δουλειά.

Πηγή: jenny.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ