Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 6 έως 7/1/2024

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Είναι γεγονός ότι η ένταση είναι υπαρκτή κυρίως σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις καθώς το Σαββατοκύριακο αυτό σηματοδοτεί μία νέα αρχή που μπορεί να είναι καθοριστική για την πορεία από εδώ και στο εξής για τη δημόσια εικόνα που μπορεί να μας ενδιαφέρει, όμως οι δυσκολίες υπάρχουν καθώς οφείλουμε να δείξουμε ωριμότητα, υπομονή, επιμονή και να αναλάβουμε ευθύνες σημαντικές για τη σχέση μας που θα οδηγήσουν σε μία ολική μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε την ενασχόληση με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να μας προβληματίζουν καθώς αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις με το ταίρι μας.

Οφείλουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τυχόν νευρικότητα ή απολυτότητα που μπορεί να έχουμε αφού αυτή μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα και να ανατρέψει σημαντικά δεδομένα στην προσωπική μας ζωή.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 6 ως 7 Ιανουαρίου 2024

Το Σάββατο είναι πιθανό να υπάρξουν κομβικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο, όπως η επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα που έχουμε στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι αν επικεντρωθούμε σε επαγγελματικά ζητήματα το πιθανότερο είναι ο χρόνος να είναι περιορισμένος για το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία ,κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά την όποια εξέλιξη στην προσωπική μας ζωή. Την Κυριακή, καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να επιδιώξουμε να ακούμε τους άλλους, να μην είμαστε απόλυτοι για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε οι επιπτώσεις να μην είναι τέτοιες που τελικά θα πληγώσουν και εμάς τους ίδιους.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 6 ως 7 Ιανουαρίου 2024 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο καθορίζει τη διάθεσή σου το διήμερο αυτό καθώς στρέφεις πιθανά το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως το πιθανότερο είναι να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, προστριβές και συγκρούσεις λόγω της έλλειψης χρόνου. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος και αυστηρός με το σύντροφό σου για να αποφύγεις προβλήματα που μπορεί να είναι καθοριστικά για την προσωπική σου ζωή.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε ωθεί σε επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν εκεί καθοριστικές νέες γνωριμίες για την προσωπική σου ζωή. Η εξέλιξή τους είναι στο χέρι σου, καθώς θα πρέπει να περιορίσεις την απολυτότητα και την απαισιοδοξία και να δείξεις υπομονή, επιμονή και διαλλακτικότητα σε πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να είναι καταλυτικό για σένα και να σου δώσει σταθερότητα και ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο σηματοδοτεί για εσένα και το ταίρι σου ένα νέο κεφάλαιο τόσο σε πραγματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο απολαύσεων της ζωής, όπως τα ταξίδια και η διασκέδαση. Καθοριστική είναι για σένα η διάθεση σταθερότητας που υπάρχει όσο και το πάθος που κατακλύζει τη σχέση σου, καλό είναι βέβαια να προσέξεις την ένταση και να διαφυλάξεις εσένα και το ταίρι σου από όποιες μικρές αντιδικίες μπορεί να υπάρξουν λόγω προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον.

Εσύ που είσαι μόνος/η, είναι καθοριστική για εσένα η νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από παλιούς φίλους, συγγενής εξ αγχιστείας, το ευρύτερο περιβάλλον σου εν γένει. Η καλή διάθεση που δείχνεις, η ωριμότητα, η σταθερότητα και ο μαγνητισμός θα παίξουνε κομβικό ρόλο στην όποια εξέλιξη με πιθανό νέο πρόσωπο που μπορεί να προκύψει, γι’ αυτό έσω έτοιμος για έναν έρωτα που θα σε αναβιβάσει τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένταση εκνευρισμός και ανασφάλεια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του διημέρου καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένα και να μην διστάσεις να συγκρουστείς με το σύντροφό σου εκδηλώνοντας ζήλια και καχυποψία. ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σας απασχολήσουν αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η μετουσίωση αυτής της ενέργειας σε πάθος και έξαψη θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα σε οδηγήσουν με το ταίρι σου σε ένα νέο καυτό και άκρως ερωτικό μονοπάτι.

Εσύ που είσαι μόνος/η, έχεις τη δυνατότητα αυτό το διήμερο να δεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, να νιώθεις το έντονο πάθος που κρύβεις μέσα σου και το πιθανότερο είναι να υπάρξει καθοριστική νέα γνωριμία που να σου κόψει την ανάσα και να αλλάξει το ρου της προσωπικής του ζωής. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή ανασφάλεια και καχυποψία, καθώς θα προκαλέσει εντάσεις και θα δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη της οποίας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κομβικό σημείο για την προσωπική σου ζωή είναι αυτό το Σαββατοκύριακο να σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την προσωπική σου ζωή που δεν αποκλείεται να περικλείει σημαντικές αποφάσεις, όπως η δέσμευση ή τη μετακόμιση με το ταίρι σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις, να γίνεις απότομος. σκληρός και απόμακρος με το σύντροφό σου, γι’ αυτό καλό είναι να συγκρατήσεις την όποια νευρικότητα και κακή διάθεση μπορεί να υπάρξει για να μη δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σαββατοκύριακο μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που έχει παίξει καταλυτικό ρόλο της προσωπικής του ζωής, πολύ πιθανό επίσης είναι να υπάρξει μία νέα καταλυτική γνωριμία για εσένα που θα σου προσδώσει σταθερότητα και ασφάλεια και θα σε αλλάξει ριζικά σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι να αφήσεις στην άκρη απαισιοδοξία και πιθανή ψυχρότητα για να μην δημιουργήσεις εμπόδια στην εξέλιξη της οποίας σχέσης προκύψει.

 

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο ανεβάζει την ένταση αυτό το διήμερο και πιθανά στρέφει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά και καθημερινά ζητήματα που σου δημιουργούν άγχος, νευρικότητα επικριτικότητα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση που νιώθεις. Άφησε στην άκρη ότι σε απασχολεί και προσπάθησε να βρεις κοινές διεξόδους με το σύντροφό σου για να ξεπεράσεις τυχόν προστριβές και συγκρούσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, άγχος, εκνευρισμός και υπεραναλυτικότητα υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο πιθανά να στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά ή στον καθημερινό προγραμματισμό και αυτό να σε στρεσάρει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες σημαντικές για την προσωπική σου ζωή και την εξέλιξη της μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, γι’ αυτό άσε την επικριτικότητα στην άκρη και δείξε τον καλύτερό σου εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθοριστικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν αυτό το διήμερο για εσένα, καθώς το Σαββατοκύριακο ανεβάζει τη νευρικότητα και την ένταση στο ερωτικό πεδίο και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν αντιπαράθεσης με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου και να δρομολογήσεις με τέτοιο τρόπο την πορεία της ώστε να σου προσδώσει τη σταθερότητα που έχεις ανάγκη και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο σκέψης και τη φιλοσοφία σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το διήμερο αυτό αποτελεί κομβικό σημείο για την προσωπική σου ζωή, καθώς ο έρωτας είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία που να είναι σημαντικότατη για τη ζωή σου ή να προκύψει επιστροφή από το παρελθόν που να σε βάλει σε μία νέα πορεία στον ερωτικό τομέα. Το βέβαιο είναι ότι οφείλεις να δείξεις ωριμότητα, υπομονή και σοβαρότητα για να υπάρξουν μεταμορφωτικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.



ΖΥΓΟΣ

Το διήμερο αυτό στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το σύντροφο σου. Μην αφήνεις προστριβές ή προβλήματα με την οικογένεια να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, καθώς δεν θα σου είναι εύκολο κάποιες στιγμές να κρατήσεις ισορροπίες εκτονώνοντας τη νευρικότητα σου στο ταίρι σου. Απόλαυσε αυτό το διήμερο με το σύντροφό σου στο προσωπικό σου χώρο δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, σημαντικά οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν το διήμερο αυτό. Ένα νέο κεφάλαιο στο συγκεκριμένο τομέα, όμως αυτό δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρξει καθοριστική νέα γνωριμία για την προσωπική σου ζωή μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας και θα σε οδηγήσει σε αναγεννησιακές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο κοντινό σου περιβάλλον και στην γενικότερη διάθεση επικοινωνίας που έχεις, καθώς αυτό το διήμερο καθορίζει διαθέσεις και ορέξεις και μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο για τον τρόπο επικοινωνίας σε σχέσεις σημαντικές για εσένα. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που μπορείς και να αφήσεις συγκρουσιακές διάθεσης στην άκρη που δεν θα βοηθήσουν τη σχέση σου. Σκληρά λόγια δεν θα είναι εύκολο να συγχωρεθούν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η διασκέδαση, οι νέες γνωριμίες, η έντονη κοινωνικότητα θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής, καθώς δεν αποκλείεται μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι να υπάρξει κομβική γνωριμία για την προσωπική σου ζωή που να προσδώσει σταθερότητα ασφάλεια και πάθος. Η ωριμότητα που θα δείξεις λογική σκέψη και υπομονή σου θα εκτιμηθούν δεόντως, ενώ ο έντονος μαγνητισμός θα αποτελέσει πόλο έλξης για νέα πρόσωπα καταλυτικά για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα σε αυτά αλλά και να πρεσβεύει μία νέα αρχή σε επίπεδο πάθους και κτητικότητας με το σύντροφό σου. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν αφέσου στον ερωτισμό, στον πόθο και το μαγνητισμό και έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις σημαντικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Καταλυτικές θα είναι οι ρομαντικές στιγμές για δύο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σαββατοκύριακο αυξάνει την ένταση και το άγχος σε οικονομικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για πιθανή νέα γνωριμία μέσα από ήσυχες παρέες και ρομαντικά βράδια που θα είναι καθοριστική για την πορεία της προσωπικής του ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην κτητικότητα και στην απολυτότητα γιατί δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη όποιας νέας προσπάθειας υπάρξει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σου αυτό το διήμερο στις ανάγκες σου, σε αυτά που αποζητάς σαν προσωπικότητα αλλά κυρίως σε αυτά που αποζητάς από το ταίρι σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην είσαι έντονα εγωιστής, απόλυτος και εξουσιαστικός αλλά να δείξεις το σύντροφό σου αυτά που χρειάζεσαι για να σε καλύψει με ωριμότητα, λογική και σοβαρότητα κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου και θα σε οδηγήσει στην προσωπική σου μεταμόρφωση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να αποβεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα για σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ερωτικό τομέα, όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η απολυτότητα και η ανάγκη ελέγχου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό διαχειρίσου την όποια κατάσταση με ψυχραιμία και ωριμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, προστριβές και απογοήτευση όσον αφορά τη σχέση σου. Θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε σένα και στο σύντροφό σου να λύσετε ζητήματα που μπορεί ακόμα να σας απασχολούν και να κάνεις μία νέα αρχή απαλλαγμένος από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Η έντονη ευαισθησία σε συνδυασμό με τη διαίσθηση και την ωριμότητα μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει έντονα αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς το Σάββατο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή και πιθανά καλείσαι να κλείσεις αιτήματα μαζί τους, κάτι που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για ψυχολογία σου και την προσωπική σου πορεία από εδώ και στο εξής. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς πιθανό είναι να ωραιοποιήσεις την εικόνα και να μπεις σε μπελάδες.

ΙΧΘΥΣ

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες που μπορείς να θέσεις από κοινού με το ταίρι σου μπορεί να υπάρξουν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Σαββατοκύριακο πιθανά να σηματοδοτήσει για εσένα μία καθοριστική νέα έναρξη σε ότι αφορά τα όνειρά σου και το πώς θα λειτουργήσεις σαν ομάδα με το σύντροφό σου για να το επιτύχεις. Η ωριμότητα των σχεδιασμών που θα υπάρξουν και οι ευρηματικές ιδέες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να απογειωθείς πάντα με αρωγό δίπλα σου το ταίρι σου. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξεις τάσεις ανεξαρτησίας και ελευθερίας που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, κομβικές για την προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς το Σαββατοκύριακο να σημάνει για σένα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου τόσο σε επίπεδο στόχων, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το ανεξάρτητο πνεύμα σου και η ευρηματική σκέψη σου εντυπωσιάζουν, αφέσου λοιπόν σε νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους και μη φοβηθείς ότι θα χάσεις την ελευθερία σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ: Η Φρόσω υπονομεύει την Ευανθία και έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον...