Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ – Spoiler: Ο Σπύρος στην απομόνωση και ο αρχιφύλακας Ζιζί στο… σπίτι του!

Ο αρχιφύλακας Ζιζί αναγκάζεται να μαρτυρήσει τον Σπύρο για την παραβίαση του γραφείου του διευθυντή των φυλακών, Φωκίωνα Πάρλα, ο οποίος τιμωρεί και τους δύο αυστηρά. Βάζει τον Σπύρο στην απομόνωση και στέλνει, μια και καλή, τον Ζιζί σπίτι του.

Ευτράπελα, ανατροπές και απροσδόκητες εξελίξεις θα ζήσουμε στο δέκατο έκτο επεισόδιο της κωμικής σειράς ΣΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στις 21:45.

Ύστερα από μια απροσεξία του Ιουλίου μέσα στο γραφείο του διευθυντή Πάρλα, ο τελευταίος καταλαβαίνει την παραβίαση και καλεί προς εξέταση τον αρχιφύλακα Ζιζί. Εκείνος αναγκάζεται να μαρτυρήσει τον Σπύρο και στη συνέχεια ο Πάρλας βάζει τον Σπύρο στην απομόνωση και στέλνει, μια και καλή, τον Ζιζί σπίτι του.

Παράλληλα, ο Φατιόν βρίσκεται, για άλλη μια φορά, μόνος στο κελί, αφού οι Λιούμπα και Ιγκόρ απομακρύνονται από τη φυλακή.

Τέλος, οι πληροφορίες που δίνει ο Πικρός για τον σαμποτέρ της δουλειάς με τα αρχαία θα κάνει τους Ρεμπέτες να συμμαχήσουν μαζί του, ώστε να βγάλουν από τη μέση τον Ιούλιο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ