Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64 (VIDEO)

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64

Επεισόδιο 63

Η Μάρμω και ο Κίτσος περνάνε τις μέρες τους στη Σύρο για πρώτη φορά όπως θα περνούσε ένα κανονικό ζευγάρι μέχρι που η Μάρμω θα ζητήσει ένα σημάδι από τον Θεό που να της δείξει πως ό,τι κάνει είναι σωστό.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64(VIDEO)

Ή όχι! Παράλληλα, πίσω στην Αθήνα, ο Ανδρέας και η Σοφία περνάνε πολύ χρόνο μαζί δουλεύοντας ταυτόχρονα στην κλινική αλλά και για το Υπουργείο.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64(VIDEO)

Η στενή συνεργασία τους όμως δεν θα περάσει απαραίτητη, τόσο από τη Χρυσοστόμη όσο και από τη Σεβαστή. Η Δέσποινα, στο μεταξύ, ζητάει από τον Γαλάτη να υπογράψει το διαζύγιό τους, όμως εκείνος ζητάει χρόνο γιατί θέλει πρώτα να μιλήσει με τον γιο του, τον Κίτσο.

Στο Γραμματικό, ο Στέφανος αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Θάλεια, πως ο Δημήτρης είναι ζωντανός ενώ ο Μαρμάρης σχεδιάζει να κάψει τις αποθήκες που φυλάνε τα αποθέματα φαρμάκων ο Φάνης με τον Στάθη…

Δείτε το video ΕΔΩ

Επεισόδιο 64

Ο Ανδρέας προτείνει στη Σοφία και τη Σεβαστή να γευματίσουν μαζί του στο «Ρουαγιάλ», για να γιορτάσουν την ανάκληση των απολύσεων των αντιφρονούντων γιατρών. Το δυσοίωνο σημάδι που λαμβάνει η Μάρμω, για τη σχέση της με τον Κίτσο, τη βυθίζει σε μελαγχολία, εκείνος όμως προσπαθεί να της μεταδώσει την αισιοδοξία του.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64(VIDEO)


Η εμφάνιση του Γαλάτη στο τμήμα βάζει τέλος στις ελπίδες της Δέσποινας για ένα μονομερές διαζύγιο. Η Νίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω απ’ την παράξενη συμπεριφορά του Σπίρτου κρύβεται ο Μαρμάρης. Η Πέλλα έρχεται σε αδιέξοδο όταν ο Μαρμάρης την πιέζει να πολιορκήσει σθεναρότερα τον Φάνη και ο Φάνης, από τη μεριά του, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντισταθεί στον πειρασμό της Πέλλας.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64(VIDEO)

Ο Στάθης δεν καταφέρνει να συγκρατήσει την Αλέκα που επιστρέφει κλονισμένη σπίτι της όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που εκείνος άσκησε στον πατέρα της. Η Θάλεια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη πρόσωπο με πρόσωπο, η οργισμένη υποδοχή του όμως τη φέρνει σε αμηχανία.

Στο μεταξύ τόσο η Σοφία όσο και ο Ανδρέας, αντιλαμβάνονται όλο και πιο καθαρά πως το μονόπλευρο ενδιαφέρον της για εκείνον είναι ακόμα ζωντανό. Κι ενώ ο Κίτσος είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση για το επόμενο βήμα του με τη Μάρμω εκείνη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τις ενοχές της για τον Ανδρέα.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

58 ΕΔΩ 

59-60 ΕΔΩ

61-62 ΕΔΩ 

65-66 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ