Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Ο Μάικλ συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς Famagusta που συνεχίζεται με νέο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Η οικογένεια Σέκερη είναι ανάστατη μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Ελένης. Απελπισμένη η Δάφνη την αναζητά στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει πως εκείνη είχε σχέση με έναν παντρεμένο.

Ο σκύλος της αγνοούμενης όμως, θα φέρει στο φως το φρικτό μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι.

Άσχημα στριμωγμένος

Τα στοιχεία που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ, τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Ο ίδιος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να αποδείξει την αθωότητά του.

Μέσα από μια νοσταλγική συζήτηση, μαθαίνουμε πως κατέληξε στα χέρια της Μαίρης ο Μάικλ, ενώ ήταν σε εξέλιξη η τουρκική εισβολή.

Η Σοφία στην Κύπρο

Η Κατερίνα, φίλη και συνεργάτιδα του Μάικλ στο ντοκιμαντέρ, τηλεφωνεί στη Σοφία και την ενημερώνει για τη σύλληψή του. Η Κατερίνα συνεχίζει μόνη της τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα πριν από 50 χρόνια.



Ο Αντρέας, πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, με την ελπίδα ότι μπορεί να προτείνει κάποια θεραπεία, έστω πειραματική, για το πρόβλημα υγείας του.

Η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ συναντιούνται, χωρίς να γνωρίζουν η μία την άλλη, ενώ ο Παύλος θα υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.

Πηγή: znews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ