Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδιο της τηελοπτικής σειράς Famagusta που ξεκίνησε στο MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί, προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του. FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2


Ωστόσο, δεν μπορεί να κρατάει μέσα του τον εφιάλτη που τον βαραίνει και εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έγινε. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα που έχει μάθει για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του.

Συγχρόνως, η εν διαστάσει σύζυγός του, η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Παράλληλα, ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει μία μαρτυρία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Από την άλλη, ο Τεύκρος, ο σύντροφος της Δάφνης, της μικρής κόρης της οικογένειας Σέκερη, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα.



Λίγο αργότερα, η κοπέλα αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ και εκείνος της αποκαλύπτει ότι η αγνοούμενη είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα. Στη συνέχεια, ο σκύλος της Ελένης φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και το συνταρακτικό μυστικό που κρύβεται μέσα σε ένα πηγάδι..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Famagusta Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ