Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Κεραυνός για το Γιωργίκη! Πάει στο μοναστήρι και βλέπει μπροστά του τον Ανέστη

Συγκλονίζου οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA, καθώς θα δούμε πως ο Γιωργίκης πάει στο μοναστήρι να βρει τον πατέρα Επιφάνειο χωρίς να ξέρει τι έκπληξη τον περιμένει…

Η σειρά του Alpha που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην τηλεθέαση, φέρνει νέα δράματα αλλά και κάποιες αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης πάει στο μοναστήρι και βλέπει αυτόν που δεν πρέπει

Γεμάτος ευγνωμοσύνη, ο Προβιός αποφασίζει να πάει στο ν μοναστήρι, ώστε να γνωρίσει τον μυστηριώδη μοναχό από κοντά και να τον ευχαριστήσει. Μόλις όμως τον αντικρίζει, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Γιατί συνειδητοποιεί ότι αυτός στον οποίο χρωστά τη σωτηρία του Χρήστου είναι ο η άνθρωπος που μισεί, ο Ανέστης, ο άντρας της Χάδως, που διατηρούσε παράνομη σχέση με τη γυναίκα του, την Ευγενία.

Ο Ανέστης τον κοιτά ταραγμένος και προσπαθεί να συγκρατήσει τα έντονα συναισθήματα που νιώθει. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια που έχει αφιερωθεί στον Θεό έμαθε να καταπνίγει τα πάθη του.



Από την αρχή ωστόσο ο Ανέστης «χρέωνε» στον Γιωργίκη τον θάνατο της αδικοχαμένης Ευγενίας, ενώ υποψιαζόταν και τον βρόμικο ρόλο της Χάδως. Και τώρα θα έχει την ευκαιρία να του πει κατά πρόσωπο σκληρές αλήθειες.

Οι δύο άντρες έρχονται λοιπόν αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Το μίσος που προσπάθησαν να θάψουν βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια και μια άγρια κόντρα ξεσπά ανάμεσά τους…

Πηγή: mediatime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ