Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ: Ο Λουκάς θα ανακαλύψει κάτι που θα τον τρομάξει

Ραγδαίες εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι. Ανδρέας και Σεβαστή προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο, όμως η Μάρμω νιώθει να «πνίγεται» και προσπαθεί να μην ξεσπάσει.

Ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Μάρμω ώστε να θρηνήσουν μαζί την απώλεια του μωρού τους, που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη ζωή. Ζητάει τη βοήθεια της Νίνας, όμως αυτή δεν δείχνει πρόθυμη να το κάνει.

Ο Στάθης κι η Αλέκα βρίσκουν έναν τρόπο να αποφύγει η Αλέκα να ταξιδέψει με τον «μνηστήρα» που της έχει φέρει ο πατέρας της, ενώ ο Φάνης προσπαθεί να διαχειριστεί τον πειρασμό που λέγεται «Πέλλα» και που θα διανυκτερεύσει απόψε σπίτι του!

Ο Λουκάς κι η Νίνα αποφασίζουν να μην τιμωρήσουν αυστηρά τον Σπύρο, όταν όμως ο Λουκάς μπει στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που κοιμάται, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον τρομάξει…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Κίτσο πως ήταν η Μάρμω τελικά που έχασε το μωρό και όχι η Θάλεια. Κλονισμένος από το νέο, ο Κίτσος ψάχνει τρόπους να την προσεγγίσει. Η Μάρμω, στο μεταξύ, που έχει ταραχτεί από την αιφνίδια και μυστηριώδη επίσκεψη της Καλής, ζητά από τον Ανδρέα να της δώσει εξιτήριο από την κλινική.

Η Νίνα και η Πέλλα ψάχνουν έντρομες για τον Σπύρο και την Ουρανία που έχουν εξαφανιστεί. Ο Στάθης αποφασίζει να συγκρουστεί ευθέως με τον Βαλλίδη για χάρη της Αλέκας.



Η Βέτα επισκέπτεται τη Θάλεια στο Γραμματικό να τη συγχαρεί για το μωρό και μεταφέρει τα δυσάρεστα για τη Μάρμω. Η Μερόπη, έξαλλη που δεν είχε ειδοποιηθεί νωρίτερα για το τραγικό νέο, τρέχει στην Αθήνα μαζί με τον Ισίδωρο με σκοπό να συμπαρασταθεί στον αδερφό της και τη νύφη της.

Στο μεταξύ ο Κίτσος, που έχει εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές μεθόδους για να επικοινωνήσει με τη Μάρμω, αναγκάζεται να κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα φέρει και τους δύο σε πολύ δύσκολη θέση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ