Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 (VIDEO)

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56

Η Μάρμω θυμωμένη που βλέπει τον Κίτσο μπροστά της τον διώχνει όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να την πείσει να τον αφήσει έστω να της μιλήσει. Η Μάρμω είναι ανένδοτη και του ζητάει να πάρει το πρώτο πλοίο και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η Σεβαστή, επιστρέφοντας απροειδοποίητα, βρίσκει τον Ανδρέα παρέα με τη Σοφία.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 (VIDEO)

Η Θάλεια ζητάει από τη Μιρέλλα να επικοινωνήσει με το πνεύμα του Δημήτρη, και ενώ η Μιρέλλα δέχεται να τη βοηθήσει δεν καταφέρνει να μιλήσει με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της.ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 (VIDEO)

Η Μερόπη αρχίζει να συμπαθεί και να αποδέχεται όλο και περισσότερο τον Στέφανο, ο οποίος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να βρει τρόπο να πάρει τη Θάλεια μακριά από τον Χρυσίνα.

Ο Θωμάς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Τέλη που κρύβει στο υπόγειο του μαγαζιού του. Τέλος, η Δέσποινα δέχεται τη συμβουλή του Ισίδωρου και αποφασίζει να δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της, Όμηρου Γαλάτη, ώστε να βγάλει μονομερώς το διαζύγιο επικαλούμενη εγκατάλειψη συζυγικής στέγης…ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

52 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

54 ΕΔΩ

55 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ