Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τι Φέρνει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Ιουνίου: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 21 Νοεμβρίου 2023 ο Άρης από τις 28° 18΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να εστιάσουμε στα συμφέροντά μας ενώ, ταυτόχρονα, θα μας κάνει περισσότερο πρόθυμους να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να μετατρέψουμε καταστάσεις και να “γυρίσουμε το παιχνίδι” προς όφελός μας.

Αναγέννηση σε όλους τους τομείς

Ο,τιδήποτε αφορά συμβιβασμούς και μεσοβέζικες λύσεις, θα απορριφθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποφύγουμε να μπούμε σε διαπραγματεύσεις και λοιπά παζαρέματα, απλά θα εισέλθουμε με καλύτερη στάση, διάθεση και προτάσεις. Ένα από τα βασικά ενεργειακά δυναμικά της όψης είναι το ότι βοηθάει να βρεθούν λύσεις που στο τέλος θα ικανοποιούν όλους τους εμπλεκόμενους καθώς μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη στο λόγο. Η τέχνη της πειθούς θα μας βοηθήσει, λοιπόν, να χειραγωγήσουμε καταστάσεις και ανθρώπους με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ότι δεν επιβάλλουμε τις αλλαγές αλλά τις αφήνουμε να κυλήσουν μόνες τους.

Επίσης, και δεδομένου ότι η όψη, εκτός από ένταση, χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα, η ανάγκη μας για ερωτική επαφή και έκφραση, μέσα από αυτή των συναισθημάτων και των αναγκών μας, θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Μέσα από την ερωτική πράξη θα απελευθερωθούν κύματα ενέργειας που θα είναι και το υλικό της συνένωσής μας με το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου μας. Κατά τα λοιπά, με την όψη αυτή και μέσα από γεγονότα που θα συμβούν θα “πέσουν οι μάσκες” και θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα μας βοηθήσουν να ξεσκεπάσουμε και, κατ’ επέκταση, να “εξουδετερώσουμε” τους αντιπάλους μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά εκμεταλλευόμενοι την εκτίμηση που σας έχουν οι ανώτεροι στην επαγγελματική ιεραρχία. Αισθηματικά, το πάθος και η ερωτική ένταση θα κυριαρχήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια σημαντικά σχέδιά σας, χάρη στους καλούς συνεργάτες σας, έχουν ήδη μπει σε πορεία υλοποίησης. Αισθηματικά, κάντε ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας και ανανεώστε τον έρωτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, και κάποιες παρελθούσες εκκρεμότητες. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το αντικείμενο του πόθου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας και η πραγματοποίηση τους. Αισθηματικά, θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα στεφτείτε πρωταγωνιστές του φλερτ και των κατακτήσεων.

ΛΕΩΝ

Θα έρθετε πιο κοντά με οικεία πρόσωπα ενώ θα σας απασχολήσουν και κάποια θέματα ακίνητης περιουσίας. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση θα σας αναστατώσει ευχάριστα αλλά και θα σας βάλει σε δίλημμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε εν τω μέσω σημαντικών, για το μέλλον σας, επαγγελματικών συζητήσεων και θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αισθηματικά, ο έρωτας θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα της καρδιάς σας.



ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σας με την έννοια μιας αγοραπωλησίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης. Αισθηματικά, θα θελήσετε να πλησιάσετε εκ νέου ένα παλιό σας αίσθημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυξημένη αυτοπεποίθηση και η δυναμική παρουσία σας θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε επιτυχημένα ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Αισθηματικά, θα κάνετε μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο κάποια επιτυχία σας, όσο και η τακτοποίηση κάποιων θεμάτων που σας είχαν αγχώσει θα σας βοηθήσουν να πάρετε ανάσες. Αισθηματικά, ένας “παρασκηνιακός” έρωτας θα σας πάρει τα μυαλά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωράτε δυναμικά στην προώθηση των σχέδιών σας ενώ θα έχετε και θετικές ειδήσεις για ένα σημαντικό τρέχον θέμα σας. Αισθηματικά, σε φιλικά περιβάλλοντα ή μέσα από τα σόσιαλ, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια επαγγελματική επιτυχία θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας καθώς και το εισόδημά σας. Αισθηματικά, ιδιαίτερη εύνοια έχετε οι δεσμευμένοι και όσοι έχετε ηλικιακή διαφορά με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επιτυχημένη επαγγελματική μανούβρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σκοπέλους και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Αισθηματικά, θα κάνετε για γνωριμία, είτε μέσα από τα σόσιαλ, είτε σε φιλική παρέα, με ένα ενδιαφέρον άτομο

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ