Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σκάνδαλο για διάσημο influencer- Ποιος είναι ο παιδόφιλος Tik-Toker

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η σεξουαλική κακοποίηση μίας 16χρονης από τον διάσημο TikToker Luke Rockwell.

Ο 29χρονος, που είναι και δάσκαλος αγγλικών, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή Wattana επειδή φέρεται να έκανε σεξ με ανήλικη και να κατέγραφε τις πράξεις του.

Όπως αναφέρει η Bangkok Post, η μητέρα της κοπέλας ήταν εκείνη που τον κατηγόρησε, λέγοντας στην αστυνομία ότι ο Rockwell έκανε σεξ με την κόρη της, ενώ δίδασκε σε παιδιά αγγλικά στην Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας, η 16χρονη και ο TikToker αντάλλασσαν μηνύματα μεταξύ τους και γνωρίζονταν για περίπου πέντε μήνες.

Ο influencer, με τους 1,3 εκατομμύρια followers, όχι μόνο βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του αλλά ζητούσε από τη μαθήτρια να το «κρατήσει μυστικό».

Τον περασμένο μήνα το νεαρό κορίτσι υπέφερε από πόνους στην κοιλιά που προκλήθηκαν από χλαμύδια και γονόρροια που κόλλησε από τον Rockwell. Η μητέρα της ανήσυχη την μετέφερε στο νοσοκομείο και εκεί ανακάλυψε ότι η κόρη της είχε κακοποιηθεί.

Τότε, επικοινώνησε με το Τμήμα Πρόνοιας για Παιδιά και Γυναίκες, το οποίο σε συνεργασία με την αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή αγγλικών.

Σημειώνεται ότι η ηλικία συναίνεσης στην Ταϊλάνδη είναι τα 15 έτη, ωστόσο σύμφωνα με το νόμο οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών εξακολουθεί να θεωρείται ανήλικος.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ ο Rockwell είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη και πρόστιμα ύψους περίπου 560 δολαρίων.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι – Δεκατρείς τραυματίες

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν την Παρασκευή (17/5), οι τέσσερις σοβαρά, σε σύγκρουση εμπορευματικού με επιβατικό τρένο καθώς κατά τις πρώτες ενδείξεις παραβιάστηκε ερυθρός σηματοδότης μέσα...