Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ: Ο Μαρμάρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ματούλας και αρχίζει να ψάχνει

Ραγδαίες εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Η Μάρμω με τη Σεβαστή κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να υποδεχτούν όλους τους Πανθέους για τα γενέθλια του Ανδρέα. Ο Κίτσος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να δώσει το παρών ενώ η Καλή ετοιμάζεται να κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον ανιψιό της, Ανδρέα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του ποιος πραγματικά είναι.

Παράλληλα, οι υποψίες του Λουκά ότι η γυναίκα του Νίνα τον απατά, θεριεύουν και του προκαλούν μεγάλη ταραχή και αναστάτωση. Ο Στάθης πιστεύει ότι η Ματούλα του γύρισε την πλάτη και αποφασίζει να απλώσει τα δίχτυα του στην Αλέκα, ενώ η Πέλλα ξεκινάει επίσημα να δουλεύει στου Φάνη, φροντίζοντας την κόρη του, Ουρανία…

Ο Μαρμάρης, τέλος, μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ματούλας και αρχίζει να ψάχνει…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η παραλίγο τραγική κατάληξη της συνάντησης του Κίτσου με τον Σολδάτο γίνεται η αφορμή για να αντιληφθεί ο Κίτσος τα λάθη του. Το πλαστό δαχτυλίδι, που παραλαμβάνει ο Ανδρέας του γεννά κάποια ερωτηματικά που η Χρυσοστόμη δεν είχε προβλέψει.

Η Μάρμω, στην προσπάθειά της να αποδείξει την αφοσίωσή της στον Ανδρέα, αποφασίζει να καλέσει όλους τους Πανθέους για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.



Τα νέα για τη σορό του Δημήτρη συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση στο σπίτι του Ισίδωρου, καθώς ο Χρυσίνας αρνείται την απαίτηση των Πανθέων να θαφτεί στο κοιμητήριο του Γραμματικού.

Η Πέλλα, μετά από διαμεσολάβηση του Μαρμάρη, καταφέρνει να επισκεφτεί τη Ματούλα στη φυλακή, συνειδητοποιεί όμως πως είναι αργά για να τη σώσει από την εξορία. Κι ενώ τα γενέθλια του πλησιάζουν, ο Ανδρέας αρχίζει να υποπτεύεται πως στη ζωή του ίσως υπάρχει ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ