Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ: Η Μάρμω αποφασίζει να καλέσει όλους τους Πανθέους για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του Ανδρέα

Ραγδαίες εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

Η παραλίγο τραγική κατάληξη της συνάντησης του Κίτσου με τον Σολδάτο γίνεται η αφορμή για να αντιληφθεί ο Κίτσος τα λάθη του. Το πλαστό δαχτυλίδι, που παραλαμβάνει ο Ανδρέας του γεννά κάποια ερωτηματικά που η Χρυσοστόμη δεν είχε προβλέψει.

Η Μάρμω, στην προσπάθειά της να αποδείξει την αφοσίωσή της στον Ανδρέα, αποφασίζει να καλέσει όλους τους Πανθέους για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Τα νέα για τη σορό του Δημήτρη συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση στο σπίτι του Ισίδωρου, καθώς ο Χρυσίνας αρνείται την απαίτηση των Πανθέων να θαφτεί στο κοιμητήριο του Γραμματικού.

Η Πέλλα, μετά από διαμεσολάβηση του Μαρμάρη, καταφέρνει να επισκεφτεί τη Ματούλα στη φυλακή, συνειδητοποιεί όμως πως είναι αργά για να τη σώσει από την εξορία. Κι ενώ τα γενέθλια του πλησιάζουν, ο Ανδρέας αρχίζει να υποπτεύεται πως στη ζωή του ίσως υπάρχει ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η απρόσμενη συνάντηση της Σοφίας με τον Ανδρέα θα επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση που της είχε κάνει τότε στα Γιάννενα να έρθει να δουλέψει στην κλινική του. Η Σοφία αυτή τη φορά διστάζει αλλά δεν απορρίπτει την πρότασή του.

Ο Τέλης με τη Νίνα προσπαθούν να εμποδίσουν τον Κίτσο από το νέο καταστροφικό σχέδιο που θέλει να εφαρμόσει για να κερδίσει μια και καλή τη Μάρμω.



Η Χρυσοστόμη θα έρθει από το σπίτι του Ανδρέα και θα αφήσει το δαχτυλίδι που έφτιαξε και είναι ίδιο με τα δαχτυλίδια που η Νένα είχε μοιράσει σε όλα τα παιδιά της εκτός από τον Ανδρέα. Και ενώ η Θάλεια αρχίζει να συμβιβάζεται με τη νέα ζωή που έχει επιλέξει να ακολουθήσει στο Γραμματικό, το νέο της εύρεσης της σορού του Δημήτρη θα την αναστατώσει ξανά.

Ο Μαρμάρης προσπαθεί να πείσει την Πέλλα ότι ο μόνος τρόπος να βοηθήσει την αδελφή της Ματούλα, είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φάνη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ