Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ: Ο Πέτρος προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία – Βρέθηκε το πτώμα του Γιάννη θαμμένο στην ερημιά

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA

Ένα φορτηγό, που έχει αργήσει, καθυστερεί την αναχώρηση του «Φοίνιξ». Η Ειρήνη ξαναζεί τον εφιάλτη της στα κύματα και ο φόβος της φουντώνει, αλλά η λογική υπερισχύει και επιβιβάζεται στο πλοίο. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία και γνωρίζεται πάνω στο πλοίο με τον Αντώνη.

Ένας συνεργάτης του Δημήτρη πιάνει τη Λίνα στο λιμάνι την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει, ενώ ο Ορφέας επιμένει να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφανισμένη μητέρα του.

Ο Κυριάκος πετάει από τη χαρά του που πρόλαβε το πλοίο, ενώ ο Βασίλης και η Ασημίνα βλέπουν το γάμο τους να κρέμεται από μια κλωστή. Πάνω στο βουνό, ένας βοσκός ανακαλύπτει το πτώμα του Γιάννη θαμμένο στην ερημιά. Την ίδια ώρα, το φορτηγό προλαβαίνει να μπει την τελευταία στιγμή στο πλοίο και το «Φοίνιξ» σηκώνει άγκυρα.

Ο Στελής έντρομος βλέπει την καταστροφή να έρχεται και σημαίνει συναγερμό, δεν καταφέρνει όμως να εμποδίσει τον απόπλου του «Φοίνιξ» και συλλαμβάνεται από το Λιμενικό…

Τι Είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ιπποκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την Ευγενία που ψάχνει την αδελφή της, αλλά αρνείται να τη βοηθήσει και τη διώχνει από το σπίτι. Οι τύψεις πνίγουν τον Πέτρο, που θέλει να ομολογήσει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης παλεύουν να τον πείσουν να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί.

Η Λίνα αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, το σκάει από το σπίτι και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά. Ο Απόστολος ετοιμάζει ένα δώρο έκπληξη στην Ειρήνη, δεν ξέρει όμως ότι την ίδια αγορά μ’ αυτόν θα κάνει και ο Αντώνης. Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος καρφώνεται στο μυαλό του Κυριάκου και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση.



Ο Στελής αποχαιρετάει την κόρη του, την ίδια στιγμή που ο Βλάσσης και η Μαρία αποχαιρετούν τον γιο τους. Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το δελτίο καιρού και επιμένει να σαλπάρει για Πειραιά.

Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται στο πλοίο. Το μοιραίο δρομολόγιο του «Φοίνιξ» είναι έτοιμο για αναχώρηση… μόνο που δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 Όλα δείχνουν ότι ο Παρασκευάς θ' ανέβει τα...