Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28 και 29 Οκτωβρίου 2023 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου 2023 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

της Άντας Λεούση
Αστρολόγος – Μελλοντολόγος

ΚΡΙΟΣ: Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτή η μέρα, σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και επίπεδο γνωριμιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί το άγχος σας σε ότι θα αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή, θα διατηρείτε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο.

ΛΕΩΝ: Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.



ΖΥΓΟΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δε θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

 

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτικός. Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο προφίλ σας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....