Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Άγριος Ξυλοδαρμός! Ο Άγης χτυπάει άσχημα τη Βικτώρια και εξαφανίζεται

Ανατρεπτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ.

Μια μεγάλη αποκάλυψη και μια τεράστια ανατροπή έρχεται στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών να φέρει τα πάνω-κάτω οτην οικογένεια Μπουραντά.

Ο Χριστόφορος επιστρέφει και μιλάει με ανοιχτά χαρτιά στην Αμαλία και τον Άγη για τον θάνατο της γυναίκας του. Τους εξηγεί ότι η Αντιγόνη είχε μάθει για τον δεσμό του με τη Βικτώρια. Μάλιστα, όπως τον είχε ενημερώσει η Ολγα, η γυναίκα του τους είχε δει με τη Βικτώρια και ίσως να αυτοκτόνησε μην αντέχοντας αυτή την προδοσία.

Τόσο η Αμαλία όσο και ο Άγης παθαίνουν σοκ, ενώ ο Αγης γεμάτος μίσος για τη Βικτώρια, ορίζεται να την εκδικηθεί. Ωστόσο ένα νέο χτύπημα, μια είδηση «βόμβα» φτάνει στ’ αυτιά του και τον φέρνει στα όριά του. Ο Άγης μαθαίνει ότι η Βικτώρια δεν είναι η πραγματική του μητέρα. Για την ακρίβεια, η Βικτώρια κορόιδεψε τους πάντες, καθώς δεν έμεινε ποτέ έγκυος από τον Χριστόφορο.

Μετά τον θάνατο της Αντιγόνης, ο Χριστόφορος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, της ζήτησε να απομακρυνθεί από τη ζωή του. Η ίδια όμως δεν ήθελε να το χάσει. Έτσι σκέφτηκε ένα ακόμα σατανικό σχέδιο για να μη χωρίσουν. Του είπε ότι είναι έγκυoς, ενώ είχε φροντίσει να μείνει μακριά όλο αυτό το διάστημα που υποτίθεται ήταν έγκυος.

Αμέσως μετά η Βικτώρια παρουσίασε τον Άγη ως παιδί του Χριστόφορου και δικό της, ενώ είχαν αποφασίσει να μην το μάθει ποτέ κανείς.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, αφού η Βικτώρια εξαπάτησε τους πάντες και ο Αγης που παρουσίασε σαν γιο τους, ήταν απλά ένα παιδάκι από το ίδρυμα το οποίο διοικεί.

Ολα αυτά τα μαθαίνει ο Άγης και γίνεται έξαλλος. Αποφασισμένοs να ξεκαθαρίσει τα πάντα, πηγαίνει στο γραφείο της με άγριες διαθέσεις κι αφού της λέει ότι ξέρει τα πάντα, αντιμετωπίζει και πάλι την ψυχρότητα και την αλαζονεία της Βικτώριας, γεγονός που τον βγάζει εκτός εαυτού.



Ο Άγης της επιτίθεται με μανία και την αφήνει μέσα στα αίματα να χαροπαλεύει. Κι ενώ η Βικτώρια κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείου της ο Άγης εξαφανίζεται και ο λόγος είναι η αστυνομία!

Πηγή: mediatime.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ