Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ – Επόμενα Επεισόδια: Η εξαφάνιση της Πόπης αναστατώνει το νησί

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που ξεκίνησε στην ΕΡΤ.

Μετά την επίθεση του Σωτήρη στο αγαπημένο της άλογο, η Ηλέκτρα φτιάχνει βαλίτσες λέγοντάς του ότι χωρίζουν. Ο Σωτήρης υπόσχεται στις κόρες του ότι η μητέρα τους θα επιστρέψει. Τι έχει βάλει, όμως, με τον νου του; Πώς θα αντιδράσει σε αυτή την ακραία κίνηση της Ηλέκτρας να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία;


Ταυτόχρονα, η Πόπη ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό της οικογένειας και όλες οι ισορροπίες κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα. Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο μυστικό που έχει ανακαλύψει η Πόπη. Ο Βασίλης, μιλώντας μαζί της, αντιλαμβάνεται πως κάτι ξέρει και για τη φωτιά. Είναι αρκετά, όμως, αυτά που ξέρει για να ενοχοποιήσουν τον Νικόλα;

Ένα σημείωμα στα ρούχα του θα την κάνει να βεβαιωθεί. Αυτή η βεβαιότητα, όμως, μπορεί να της στοιχίσει τη ζωή της…

Η Πόπη ολοένα και δένει τα στοιχεία γύρω από την ενοχή του Νικόλα, αυτό όμως που δεν καταλαβαίνει είναι ότι μαζί μ’ αυτά δένει και τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της.

Όταν η Ηλέκτρα βρίσκεται μόνη με τον Παύλο στην κάμαρά του, του ξεκαθαρίζει, ότι ο δρόμος προς την ελευθερία θα φτιαχτεί με βήματα δικά της και μόνο. Δεν είναι, όμως, μόνο η Ηλέκτρα που ψάχνει να βρει τον βηματισμό της, είναι και η Πόπη… και δυστυχώς για εκείνη, τα βήματά της θα την οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.



Τα νέα για την εξαφάνιση της Πόπης εξαπλώνονται γοργά στο μικρό νησί της Αρσινόης, με σχεδόν κανέναν να μην την έχει δει από το προηγούμενο βράδυ. Ο Βρεττός, ακολουθώντας το αρνητικό του προαίσθημα, ζητάει τη βοήθεια της χωροφυλακής, παρά τις ενστάσεις του Νικόλα, που επιμένει να την ψάξει μόνος του.

Η ανακάλυψη της τσάντας της, όμως, έξω από το σπίτι των Βρεττών φαίνεται να ανατρέπει τα δεδομένα και να οδηγεί τον Νικόλα, για ακόμα μια φορά, στο αστυνομικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ