Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Η νέα συνάντησή της με τον Παύλο αναστατώνει την Ηλέκτρα. Του αντιστέκεται, μα την έλκει. Ο Βρεττός πασχίζει να βρει λύση για το ναυπηγείο. Όσο αυτή αργεί, τόσο εκείνος εκνευρίζεται και τα βάζει με όλους. ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 (VIDEO)

Μα κι όλο το νησί τα βάζει μαζί του. Φαίνεται ότι εκείνο που δεν ήθελε να συμβεί ποτέ, είναι η μόνη επιλογή που του έχει απομείνει: να πουλήσει στον εχθρό του το έργο της ζωής του, το τρίτο του παιδί. Οι έρευνες για τη φωτιά συνεχίζονται με ισχνά αποτελέσματα.

Η καθυστέρηση, η θολή ατμόσφαιρα ανεβάζουν συνεχώς την ένταση. Ποιος θα εκραγεί πρώτος; Η οικογένεια του Βασίλη καλεί τον Παύλο σε δείπνο. Κι εκεί, η ματιά του θα πληγώσει την Ηλέκτρα, κατάβαθα. Γιατί ξέρει. ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 (VIDEO)

Εκείνος έβαλε πλάτη για το σωστό κι εκείνη για το άδικο. Τι κρύβει, όμως, ο καθένας τους στο σκοτεινό του παρελθόν, που ορίζει τη συμπεριφορά του στο σήμερα;

Δείτε το video ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ 

ΕΔΩ 

ΕΔΩ 

5-6 ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΗΛΕΚΤΡΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...