Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αυτό το ελληνικό χωριό βρίσκεται στα 10 ομορφότερα της Ευρώπης σύμφωνα με την UNESCO

Ολοκληρωμένο διαφημιστικό πρόγραμμα για τη προβολή των τουριστικών προορισμών Νυμφαίου (Δυτική Μακεδονία) και Πάρκου Πέλιστερ (Bitola, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας) υλοποιεί ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της διασυνοριακής συνεργασίας «advenTOUR, Adventure across the borders» – «INTERREG IPA 2014-2020» για την Ελλάδα και την Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας.

Το εν λόγω τουριστικό πρόγραμμα προωθεί και στηρίζει την ανάπτυξη των δύο προορισμών, ως μοντέλων για την ανάπτυξη βιώσιμου εναλλακτικού τουρισμού δραστηριοτήτων στην φύση, ικανών να προσελκύσουν επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Δύο προτάσεις για εναλλακτικό τουρισμό δραστηριοτήτων

Το Νυμφαίο, στη Δυτική Μακεδονία, είναι ένα από τα 10 ομορφότερα χωριά της Ευρώπης σύμφωνα με την UNESCO ενώ το Εθνικό Πάρκο Pelister, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας αποτελεί πόλο έλξης για ταξιδιώτες, που αναζητούν υπαίθριες δραστηριότητες στη φύση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...