Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/9/2023

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/9/2023

Μέρα δράσης, πρωτοβουλίας και ικανοποίησης επιθυμιών που οι ρίζες τους ανήκουν στο παρελθόν! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Κριού σε τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη, χαρίζει αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και ανάγκη για πρωτοβουλίες που θα μας φέρου κοντά με άτομα του χτες. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου από χθες το μεσημέρι και σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες. Είσαι συναισθηματικός δεκτικός στα ερεθίσματα που προκαλεί το περιβάλλον και αντιλαμβάνεσαι την ενέργεια γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει άρωμα παρελθόντος στα ερωτικά ή καταπιάνεσαι με ένα ξεχασμένο χόμπι που είχες παρατήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την διάθεση να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να πας σε παλιά γνώριμα μέρη που έχεις επιθυμήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, σε πλησιάζει το πρώην ερωτικό ταίρι ζητώντας επανασύνδεση. Εσύ ξέρεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναβιώνουν τα ξεχασμένα ταλέντα και τα χόμπι που έχεις παρατήσει. Μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά αν οργανωθείς σωστά και να βγάλεις έξτρα εισόδημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη από χθες το μεσημέρι συνεχίζει την πορεία της στον Κριό. Θα χρειαστείς την απομόνωση και την εσωστρέφεια γιατί δεν έχεις όρεξη να συνδεθείς με κανένα άλλο παρά μόνο με τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει παλιές υποθέσεις για ένα περιουσιακό στοιχείο ή ένα ακίνητο που θα συζητηθεί με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, προτιμάς σήμερα να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και να ασχοληθείς με το σπίτι και μαζί του από το να βγεις έξω που θα γίνεται χαμός και δεν έχεις όρεξη για γλέντια. Αν είσαι ελεύθερος εσύ επιβάλλεται να βγεις έστω και με το ζόρι. Πως αλλιώς περιμένεις να κάνεις γνωριμίες;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρασκηνιακά κινούνται κάποιοι συνάδελφοι και κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σου. Με τα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά αφού τα έξοδα δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη ήδη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο ζώδιο του Κριού. Διανύεις περίοδο εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικής ζωής. Οι φίλοι αποτελούν σημαντικό σταθμό και αφιερώνεις χρόνο για να βρεθείς μαζί τους. Η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και φέρνει στο δρόμο σου συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος που έχεις να δεις καιρό και χαίρεσαι γι’ αυτό. Επιπλέον απολαμβάνεις συζητήσεις που αφορούν σε παλιές καλές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι κατάλληλη και πολύ θετική για να πάρεις το ταίρι και να πας να βρεις τους φίλους. Όλοι μαζί θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα που η γλώσσα σου πάει ροδάνι και φλερτάρεις θα κάνεις τις γνωριμίες που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επειδή η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη για αυτό κι εσύ σήμερα δεν θα ασχοληθείς καθόλου. Η μέρα είναι για να βγεις έξω για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Χρήματα δεν γίνεται να μην χαλάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, από χθες η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού συνεχίζοντας και σήμερα Σάββατο να βρίσκεται εκεί. Το ενδιαφέρον σου είναι στην καριέρα και στην επαγγελματική αναγνώριση. Θέλεις να νιώθεις οικεία και αν πάψεις επιλέγεις την φυγή. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη σε φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που πρέπει να κοιτάξεις προς τα πίσω στο παρελθόν για να αλλάξεις. Το κυριότερο είναι να ανακτήσεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε τρώει η δουλειά και μάλλον έχεις φορτωθεί επιπλέον στο σπίτι γιατί δεν πρόλαβες. Αυτό συνεπάγεται πως θα υποστείς την γκρίνια του συντρόφου που θέλει να βγει. Αν είσαι αδέσμευτος, σε επισκέπτεται το παρελθόν και το πρώην ερωτικό ταίρι ζητά να είστε πάλι μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολύ δουλειά και ο χρόνος σε πιέζει να την τελειώσεις. Αφού αποσκοπείς σε ανώτερη θέση και αύξηση των οικονομικών είσαι υποχρεωμένος να κάνεις περισσότερα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η Σελήνη σήμερα Σάββατο κινείται στο ζώδιο του Κριού που είναι συμβατό με το δικό σου και σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς. Το μυαλό ζητά την απόδραση και διαφυγή από την ρουτίνα αλλά ακόμα βρίσκεσαι στο στάδιο της προετοιμασίας. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη, που φιλοξενείς στο δικό σου ζώδιο σε κάνει γλυκό επιθυμητό και αξιαγάπητο σε όσους σε συναναστρέφονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σε θαυμάζει και δεν σταματά να σε πολιορκεί και να σε διεκδικεί. Αλλά και τα δικά σου συναισθήματα συναγωνίζονται τα δικά του. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ούτε λόγος για δέσμευση. Απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου και θα μπεις στον πειρασμό για σχέση μόνο αν συμβαδίζουν οι απόψεις του με τις δικές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα σήμερα. Έχεις τακτοποιήσει τα πάντα και είσαι ξένοιαστος. Το ταξίδι απαιτεί έξοδα που δεν σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Σάββατο και Σελήνη από χθες που κινείται στο ζώδιο του Κριού σε έχει κλείσει για τα καλά μέσα με πεσμένη διάθεση και μειωμένη ζωτικότητα. Τι και αν είναι μέρα εξόδου εσύ αποζητάς την θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι ευνοϊκή όψη και σε βοηθά να συσσωρεύσεις την ενέργεια και να την αποθηκεύσεις για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα η κλεισούρα ή θα σε φέρει σε αντιπαράθεση και γκρίνια με το σύντροφο, ή θα απολαύσεις την ιδιωτική ζωή μαζί του. Εσύ θα το χειριστείς το θέμα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι κατάλληλη μέρα για καινούργιες γνωριμίες αφού δεν έχεις ξεμπερδέψει με τις παλιές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις αναμένονται για συνεργασία. Στα οικονομικά όμως δυσκολεύει η κατάσταση.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη από χθες το μεσημέρι κινείται στο ζώδιο του Κριού και η προσοχή σου είναι στραμμένη στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Οι άνθρωποι που σχετίζεσαι, ο συνεργάτης ή και ο σύντροφος αποτελούν προτεραιότητα για σένα. Η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και έρχονται από τα παλιά φίλοι, εραστές, αλλά και συνεργάτες. Επίσης αναθεωρείς τα σχέδια και τις φιλοδοξίες για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα κοινά σημεία και αυτό σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Μαζί αποτελείτε το ιδανικό team. Αν δεν έχεις σύντροφο, σήμερα η μέρα προσφέρεται για να βρεις τον ιδανικό μέσα από κοινωνικές συναναστροφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μια νέα συνεργασία ελπίζεις να πας μπροστά και να καλυτερέψεις το επαγγελματικό κομμάτι που έχει μείνει στάσιμο. Οικονομικά δεν προβλέπεται κάτι αξιόλογο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Κριού, εσύ έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες υποχρεώσεις και τρέχεις όλη μέρα. Αν οργανωθείς σωστά και έχεις μέθοδο θα τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχουν παρουσιαστεί. Το αρμονικό τρίγωνο που κάνει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη σε παροτρύνει σε εργασία που παρόλο που είναι Σάββατο εσύ θα την τελειώσεις ώστε να λάβεις την ικανοποίηση που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η ρουτίνα σε έχει πειράξει αλλά δεν κάνεις κάτι να την αλλάξεις και ο σύντροφος εκφράζει δικαιολογημένα παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα ασχοληθείς με γνωριμίες σήμερα που προέχει η δουλειά για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μεγάλος φόρτος εργασίας που έχεις επωμιστεί σε κουράζει σωματικά και ψυχικά. Κάνε μικρές παύσεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Κριού που για σένα είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση και σε εστιάζει σε κοινωνικές συναναστροφές σε δημιουργικές ενασχολήσεις και σε γενικότερη εξωστρέφεια. Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη σε πάει σε ταξίδια μακρινά, αλλά σε οικείους προορισμούς για να ξαναζήσεις τις εμπειρίες που σε στιγμάτισαν με αναμνήσεις που κρατάς στην καρδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι διασκεδάζοντας κάπου έξω. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις, φλερτάρεις και γνωρίζεις το άτομο που θα ερωτευτείς παράφορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα πολύ επιτυχημένη συνεργασία προβλέπεται για το επόμενο διάστημα. Στα οικονομικά θα σου επιστραφούν τα χρήματα που είχες δανείσει για να διευκολύνεις κάποιο φίλο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα που είναι Σάββατο το μυαλό σου αντί να είναι σε έξοδο και διασκέδαση εσένα βρίσκεται στο σπίτι και την οικογένεια. Αφού έτσι σου αρέσει έτσι θα κάνεις με την Σελήνη από τον Κριό να προάγει αυτή την επιθυμία σου. Εξάλλου δεν σε ενδιαφέρει να κοινωνικοποιηθείς και προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού που νιώθεις βολικά. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη, σε πάει πίσω στα παλιά και οι αναμνήσεις ξεπηδούν ρίχνοντας την διάθεση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η επιθυμία σου να μείνεις μέσα με τον σύντροφο γίνεται αποδεκτή. Θεωρείς ότι είναι ένα υπέροχο βράδυ Σαββάτου που θα περάσετε καλύτερα οι δυο σας. Αν δεν έχεις σύντροφο δύσκολα θα κάνεις νέα γνωριμία όταν το μυαλό σου πετάει σε ένα πρώην ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επανέρχεται μια προηγούμενη συνεργασία και σε ικανοποιεί το γεγονός ότι θα γίνεται πάλι ομάδα. Οικονομικά υπάρχουν ακόμη οφειλές που δεν έχεις τακτοποιήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται από χθες στο ζώδιο του Κριού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις μετακινήσεις και στις επαφές με το στενό περιβάλλον. Συναντάς αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες που ανταλλάσσεις πληροφορίες κουβεντιάζοντας. Το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει συνάμα και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα είναι πολύ καλή μέρα να βγεις με το ταίρι, να πας βόλτα και να συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, από την μια έχεις την εύνοια να γνωρίσεις καινούργια άτομα για σχέση κι από την άλλη σε επισκέπτεται ένας πρώην ερωτικός σύντροφος που σε θέλει ξανά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι πρόταση από τον προηγούμενο εργοδότη, ή τον προηγούμενο συνεταίρο. Μπορείς να δώσεις τα χέρια και να υπογράψεις αν τα βρεις πρώτα στα οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο ζώδιο του Κριού, σε κάνει λίγο τσιγκούνη στα χρήματα και σε αυτά που θεωρείς δικά σου και δεν επιθυμείς να μοιραστείς με κανένα. Το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, φέρνει ανειλημμένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν που έχεις παρατήσει επειδή δεν είχες όρεξη να κάνεις. Τώρα είναι η σωστή ώρα που θα τακτοποιήσεις τα πάντα δίχως άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά όταν βρίσκεσαι στην αγκαλιά του. Το ίδιο πρέπει να αισθάνεσαι και όταν είσαι μακριά του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι που επιθυμείς, ψάξε ανάμεσα στον επαγγελματικό κύκλο και θα το ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και προσπαθείς να τα σταθεροποιήσεις. Στην δουλειά εμφανίζονται εκκρεμότητες που τις ξεπετάς στα γρήγορα

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ