Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 9 ως 10/9/2023

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το Σάββατο ανεβάζει κατακόρυφα την ενέργεια, καθώς επικεντρώνει τη διάθεσή μας σε ότι αφορά συναισθηματικές ανάγκες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις βάζοντας σε πρώτο πλάνο αυτά που χρειαζόμαστε και εκφράζοντας τα με πάθος, επιμονή και υπομονή στο ταίρι μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 ως 10 Σεπτεμβρίου 2023

Την Κυριακή, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την έκφραση των αναγκών τους γιατί έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία σημαντική με αρχή που έχει τα εχέγγυα για να μπουν σταθερές βάσεις και θεμέλια στην προσωπική του ζωή, θα πρέπει όμως να είναι διαλλακτικοί, να αφήσουν τον υποκειμενισμό στην άκρη και να δώσουν χώρο και στο σύντροφό τους για να εκφράσει τις προσωπικές τους ανάγκες και απόψεις. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να τονιστεί είναι ο έντονος ερωτισμός που διέπει αυτό το διήμερο, η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, παράλληλα όμως θα πρέπει ιδιαίτερα να είμαστε προσεκτικοί σε έντονες τάσεις κτητικότητας, ζήλιας και αδιαλλαξίας που μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση μας σε μεγάλο βαθμό.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 9 ως 10 Σεπτέμβριου 2023 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και να κάνεις μία νέα αρχή εκφράζοντας τες άμεσα στο σύντροφό σου, με σκοπό να του δώσεις να καταλάβει ακριβώς τι θέλεις και να προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Θυμήσου μόνο ότι ο υποκειμενισμός και ο έντονος εγωισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστείς σε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν ζητήματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή γιατί είναι πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη αυτοπεποίθηση, πάθος και ασφάλεια παράλληλα και αυτό είναι που θα μπορέσει να βάλει τις κατάλληλες βάσεις για μία νέα σχέση στη ζωή σου. Προσπάθησε μόνο να μην επικεντρωθείς στο «εγώ» και να δώσεις την ευκαιρία στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να εκφράσει τι πραγματικά έχει ανάγκη και θέλει από εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τη σχέση με τον σύντροφό σου και να μπεις στη διαδικασία με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση να εξηγήσεις τι σε καλύπτει στη σχέση σου και τι όχι και τι είναι αυτό που το ταίρι σου θέλεις να διορθώσει. Μην γίνεις εριστικός, επιθετικός και παρορμητικός στη συμπεριφορά σου γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά θα οδηγήσουν σε ένταση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις νέους κύκλους γνωριμιών που θα φέρουν σημαντικά πρόσωπα για σένα στην προσωπική σου ζωή έχοντας την ευκαιρία να αλλάξεις την μέχρι τώρα κατάσταση της. Ο δυναμισμός που σε διακρίνει είναι πόλος έλξης για πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα, πρόσεξε μόνο μην επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου ανάγκες και γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θέλουν να εκφράσουν και τις δικές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο αυτό καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να ταλανίζουν ακόμα τη σχέση σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις ότι επηρεάζει την ψυχολογία σου και να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να λειτουργεί σαν βαρίδι στην προσωπική σου ζωή. Θυμήσου ότι ο έντονος συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και μπορεί να προκαλέσει ζητήματα με το ταίρι σου γι’ αυτό μην χάνεις την απαραίτητη δόση λογικής που χρειάζεται.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς σε ωθεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά πρόσωπα που έχεις ήδη γνωρίσει, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει με την απαραίτητη δόση λογικής που χρειάζεται γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό να οδηγήσει σε απογοήτευση. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να δεις τι μέλλει γενέσθαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο κορυφώνει την ανάγκη σου για να θέσεις νέους στόχους και νέες φιλοδοξίες με το σύντροφό σου και αυτός είναι σημαντικό για εσένα να συνεργαστείτε σαν ομάδα για να επιτύχετε τα όνειρά σας. Η νευρικότητα και πιθανές τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να υπάρξουν θα είναι τα στοιχεία αυτά μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια ένταση και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στην από κοινού προσπάθεια με το σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο είναι ιδανικό να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα και μέσα από τις παρέες σου δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν άρδην τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι εριστικός και απότομος σε περίπτωση που το άτομο που σε ενδιαφέρει δείχνει να μη συμμερίζεται πιθανά τις απόψεις σου γιατί θα οδηγηθεί σε συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο σε προσανατολίζει κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να βρεις τον κατάλληλο χρόνο για να μπορέσεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι το έναυσμα για να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο καλείσαι να συναναστραφείς πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα αποτελέσουν και σένα μία νέα αρχή τόσο σε επαγγελματικό αλλά κυρίως και σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν και σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί αρχικά να φαίνονται βαρετές, αλλά μπορεί να κρύβουν ένα πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και στον φλερτ γι’ αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή που θα είναι άκρως θετικό και θα προσδώσει την κατάλληλη ανανέωση που χρειάζεται η σχέση σου. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό μπορεί να προγραμματιστούν γιατί ο απώτερος σκοπός είναι να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου και να ζήσετε τη σχέση σαν περιπέτεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο σηματοδοτεί για εσένα έντονη διασκέδαση, ξεφάντωμα και ερωτικό παιχνίδι και αυτά δεν αποκλείεται να είναι τα κατάλληλα συστατικά για να κεντρίσουν ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία και τη θετικότητα. Πιθανό είναι αυτό το πρόσωπο να προέρχεται από ένα κύκλο γνωριμιών που σε δένουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα ή μέσω του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος γι’ αυτό έσω έτοιμος για όποια πρόταση υπάρξει.



ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να εκφράσεις με ένταση τα συναισθήματα, παράλληλα όμως και τις ανασφάλειες που μπορεί να νιώθεις και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να μετουσιώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό αυτό σε πάθος και απόλυτο ερωτισμό, παρά να επιτρέψεις σε απωθημένα και φόβους να σε καταβάλλουν και να δημιουργήσεις προβλήματα λόγω καχυποψίας και ζήλιας που θα δονήσουν και τα καλά τη σχέση σου. Η διαίσθησή σου είναι μοναδική, άφησέ την να σε καθοδηγήσει.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δημιουργεί συνθήκες για έναν έρωτα που θα σου κόψει την ανάσα και θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής, όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος γιατί θα έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα, ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να εκφραστούν με ζήλια και κτητικότητα και αυτό να προκαλέσει έντονα ζητήματα στην οποία εξέλιξη αυτής της νέας κατάστασης. Η λογική δεν πρέπει να λείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο σηματοδοτεί για την προσωπική σου ζωή ένα νέο κεφάλαιο κυρίως σε ότι αφορά εσένα και το ταίρι σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις που να δρομολογήσουν την πορεία μιας νέας περιόδου στη σχέση σου. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι θα πρέπει να εκφράσεις ξεκάθαρα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι και να μην υποκύψεις σε ότι επιθυμεί ο σύντροφός σου γιατί αργά ή γρήγορα οι καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες θα έρθουν με ορμή στην επιφάνεια.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν σημαντικά νέα ξεκινήματα σε αυτούς, αφού γνωριμίες θα εισβάλουν λόγω της έντονης γοητείας σου και της διάθεσης να φλερτάρεις. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι πρέπει να εκφράζεις και τα δικά σου θέλω και να μην επικεντρωθείς στο να καλύψεις τις ανάγκες του νέου προσώπου που μπορεί να έρθει στη ζωή σου υποχωρώντας σε βασικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο είναι πιθανό να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές λεπτομέρειες που μπορεί να θέλεις να λύσεις με το ταίρι σου και να δημιουργούν μέχρι τώρα πρόβλημα στη σχέση σας. Αυτό που θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη είναι η επικριτικότητα και η γκρίνια γιατί μπορεί με ευκολία να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια και να υπάρξουν εντάσεις που θα εμποδίσουν την επίλυση οποίων ζητημάτων έχουν προκύψει.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο, όμως δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συναναστραφείς το εργασιακό σου περιβάλλον και μέσω αυτού να υπάρξει σημαντική μία γνωριμία που θα σου δώσει φτερά και θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από άγχος, γκρίνια και διάθεση να επικρίνεις το νέο πρόσωπο που θα εισβάλει στη ζωή σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην όποια εξέλιξη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο προσανατολίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι αυτό που θα επιδιώξεις είναι να απογειώσεις τη σχέση σου και να δώσεις φτερά στον έρωτα, το πάθος, την έξαψη. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να επικεντρωθείς μόνο στις δικές σου ανάγκες αλλά να δώσεις χώρο στο σύντροφό σου να εκφράσει αυτά που νιώθει και αυτά που αποζητά από εσένα διαφορετικά δεν αποκλείεται ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, όλα είναι έρωτας το Σαββατοκύριακο! Αυτό το διήμερο δίνει την ευκαιρία σε εσένα να κάνεις μία νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο και να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε ότι αφορά τον έρωτα. Λάμπεις και γοητεύεις και είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί κανένας να μείνει αδιάφορος στο πέρασμά σου γι’ αυτό και θα υπάρξουν πολλοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, πρόσεξε μόνο γιατί ο εγωισμός θα λειτουργήσει αρνητικά στις όποιες εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διήμερο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την οικογένεια γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για εσένα και το ταίρι σου για τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας ή τη μετακόμιση και την έναρξη μιας νέας περιόδου στη ζωή σας. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να επικεντρωθείς σε πιθανή κυκλοθυμία, υποκειμενισμό και να αγκιστρωθείς στα δικά σου θέλω αδιαφορώντας για το τι θα πει το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με το οικείο φιλικό περιβάλλον και μέσα από αυτό να υπάρξουν κομβικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Η συναισθηματική υπερχείλιση και η κυκλοθυμία μόνο αρνητικά μπορούν να συμβάλλουν στην όποια εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις τη λογική σου.

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο επικεντρώνει την προσοχή σου στην επικοινωνία, τη διασκέδαση και το φλερτ και είναι γεγονός ότι μπορείς να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή και να δώσεις φτερά σε σένα και στο σύντροφό σου ανανεώνοντας τη σχέση σας. Η καλή παρέα, το ξεφάντωμα και πιθανές κοντινές αποδράσεις θα είναι ιδανικά για να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μόνο τη μεταβαλλόμενη διάθεση σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, Αυτό το διήμερο σε ωθεί αυτό το διήμερο στο να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι και βεβαίως ανοίγει την πόρτα για νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το φλερτ είναι έντονο και μπορεί να είναι παράλληλο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην εμπλακείς σε πολλαπλές καταστάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκτεθειμένος. Η επικοινωνία θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Παύλος και Νέφελη πέφτουν στα χέρια των μπράβων του Βρεττού! Τους οδηγούν πίσω στην Αρσινόη

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Μετά τον εντοπισμό των φυγάδων, η οικογένεια συνεδριάζει για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις...