Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 2 έως 3/9/2023

Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα σε όλους! Το Σάββατο δημιουργεί σε κάποια ζώδια αναποφασιστικότητα. Ίσως αισθανθούμε πως αλλού θα θέλαμε να είμαστε και αλλού τελικά βρισκόμαστε. Το απόγευμα του Σαββάτου φέρνει καλή παρέα, γέλια και διασκέδαση, φέρνει καλές γνωριμίες και γενικά οι δυο μέρες είναι άκρως απολαυστικές.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 2 ως 3 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ερωτικό παιχνίδι μέσα από τη διάθεση να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Καταλυτική θα είναι η στάση μας αυτή με το ταίρι μας, καθώς θα δημιουργήσουμε ιδανικές προϋποθέσεις για ένα όμορφο βράδυ όπου μπορούμε να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν και να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν μας άφηνε να απελευθερωθούμε στη σχέση μας. Μπαίνουμε σε μία διαδικασία να ανταποκριθούμε σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα μας, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές μας ανάγκες, κάτι που μπορεί να μας χαλάσει την ψυχολογία και να μας δημιουργήσει κατήφεια.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 2 ως 3 Σεπτέμβριου 2023 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένετε ήρεμο, με καλή παρέα και πολύ ξεκούραση διότι το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη. Είναι συναισθηματικό μεν αλλά βγάζει και μια ατόφια ειλικρίνεια απέναντι στο ταίρι σου, να πεις όλα εκείνα που αισθάνεσαι και που ενδεχομένως θα ήθελες να αλλάξουν. Είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το διήμερο εσύ και το ταίρι σου να περάσετε ένα αξέχαστο διήμερο με τα άτομα που αγαπάτε.

Για εσένα Κριέ μου που είσαι μόνος σου αυτό το διάστημα, θεωρώ πως δεν θα αισθανθείς λεπτό μοναχικότητα. Το Σάββατο, σε βρίσκει ανάμεσα σε πολύ καλούς φίλους και συγγενείς να περνάς υπέροχες στιγμές. Μπορεί τις αυτές μέρες να αποζητάς μια διαφορετική συντροφιά αλλά ειλικρινά κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα η ανάγκη σου αυτή πάει περίπατο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, το διήμερο αυτό χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γαλήνη, με το ταίρι σου έχετε αποφασίσει τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο αυτό, έχετε πάρει κοινές αποφάσεις και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει για κάποιον από τους δυο σας συμβιβασμός ή υποχώρηση. Θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές γιατί το μέρος ή ο τρόπος που έχετε επιλέξει να περάσετε τις ημέρες πρώτα από όλα θα ευχαριστεί εσάς ως ζευγάρι και είναι κάτι που θα σας ενώσει πολύ διότι θα έχετε πολύ τρυφερές στιγμές.

Μοναχικέ μου Ταύρε, έχεις πάρει μια απόφαση το διήμερο αυτό να το περάσεις κατά πως σε ευχαριστεί εσένα, δεν σκοπεύεις να ακούσεις τη λογική σου για αυτό και θα ζήσεις ένα αξέχαστα όμορφο και γαλήνιο για την ψυχική σου ηρεμία Σαββατοκύριακο. Για την ακρίβεια αυτό το διήμερο σκοπεύεις να ακούσεις μόνο την καρδιά σου και πολύ καλά θα κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο σε κάνει να νιώθεις μια καταπίεση μέσα σου, μπορεί να αισθανθείς πως πάνε να σε πείσουν για κάτι λανθασμένο ή κάτι που δεν σου ταιριάζει καθόλου ως άνθρωπος. Το ταίρι σου ή τα άτομα που έχεις κοντά σου νιώθεις πως προσπαθούν να σε πείσουν για κάτι, το θετικό στο διήμερο αυτό είναι πως δεν είναι όλες οι ώρες σκηνές παρασκηνίου. Θα βρεθείς με άτομα που μπορείς να συνεννοηθείς και σε αγαπούν.

Για εσένα Δίδυμε μου που δεν διαθέτεις μια σχέση, το διήμερο αυτό έχει πολλές εναλλαγές στη διάθεση σου, μπορεί να ξεκινά με μια όχι και τόσο θετική ψυχολογία, όμως στη συνέχεια το σκηνικό αλλάζει. Το Σάββατο νιώθεις πως εγκλωβίζεσαι σε μια αδιέξοδη συναισθηματική κατάσταση, όπως για παράδειγμα να θες ή να σου λείπει ένα πρόσωπο που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτε. Το διήμερο αυτό ανάμεσα σε φίλους και πρόσωπα που σε αγαπούν πάρα πολύ και στο αποδεικνύουν με κάθε τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε αυτό το διήμερο θέλει προσοχή, θέλω να ξέρεις από πριν τι αποζητάς να ζήσεις και πώς θες να περάσεις. Στο λέω αυτό γιατί θα πρέπει απέναντι στο ταίρι σου τουλάχιστον να έχεις πει τις επιθυμίες σου για τις ημέρες. Ενώ μπορεί να έχετε ένα άλλο πλάνο για αυτό το Σαββατοκύριακο εσύ να αλλάξεις γνώμη τελευταία στιγμή και γενικά να υπάρχει μια εσωτερική αναστάτωση. Αν λοιπόν επιθυμείς να ξεκουραστείς, να πας ταξίδι, να βρεθείτε σε οικογενειακά σας άτομα ή να καθίστε με φιλικά σας άτομα, καλό είναι να γνωρίζεις από πριν.

Για εσένα που είσαι μόνος-η Καρκίνε μου, αυτό το διήμερο επιθυμείς να το περάσεις με τα άτομα της οικογένειας σου, έχεις ανάγκη να ζήσεις στιγμές τρυφερές και να εισπράξεις την αγάπη από πολύ κοντινά σου άτομα. Δεν σκοπεύεις να βγεις, να διασκεδάσεις πολύ και οπότε η αισθηματική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Τις ημέρες αυτές αποζητάς την ψυχική σου ηρεμία και την επικοινωνία με άτομα που σου έχουν λείψει πολύ.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις ένα υπέροχο και κοινωνικό Σαββατοκύριακο. Κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα θα είσαι και όμορφες συζητήσεις συνθέτουν τις ημέρες. Δυστυχώς το να μείνεις εσύ και το ταίρι σου οι δυο σας, είναι κομματάκι δύσκολο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περνάτε και οι δυο αξέχαστες στιγμές. Το Σάββατο θα σας μείνει αξέχαστο και θα είναι από τα πιο ανθρώπινο και οικογενειακό που ζήσατε ποτέ.

Λέοντα μου για εσένα που είσαι μόνος-η, δεν θα πρέπει να στεναχωρηθείς καθόλου για αυτό, το Σάββατο, φέρνει πολύ δυνατές στιγμές και πολλά χαμόγελα. Κοντά σε πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους θα βρεθείς και δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες, θα κάνεις νέους φίλους-ες και θα επικοινωνήσεις με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λατρεμένε μου Παρθένε το διήμερο αυτό είναι κάπως περίεργο θα έλεγα, το Σάββατο σου δημιουργεί μια καταπίεση θα έλεγα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να πάτε με το ταίρι σου σε κάποιο σπίτι στο οποίο εσύ νιώθεις καταπίεση μεγάλη για να το κάνεις. Ίσως να νιώσεις πως αλλού θα ήθελες να ήσουν και αλλού τελικά να βρίσκεσαι και αυτό δεν σημαίνει πως το αισθάνεσαι για το ταίρι σου αλλά για το περιβάλλον στο οποίο θα είστε.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο σου δημιουργεί μια όχι και τόσο καλή διάθεση, ίσως αλλιώς να ονειρευόσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και να κάνεις μια υποχώρηση προκειμένου να μην στεναχωρήσεις κάποια άτομα. Θα σου υποσχεθώ πως παρά το ότι κάνεις κάτι που δεν θες αυτό σαν σκηνικό αλλάζει, είναι πολύ όμορφες αυτές οι ημέρες και σε αυτό ευθύνονται άτομα που σε αγαπούν πολύ.



ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε Ζυγέ εσύ που είσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το Σαββατοκύριακο τολμώ να πω ότι θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χαλαρές στιγμές με το σύντροφό σου καθώς θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά σε παρέες και ανθρώπους που ενδεχομένως έχεις καιρό να δεις.

Όσο για σένα που δεν είσαι σε κάποια σχέση αυτό που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι έντονη κοινωνικοποίηση! Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για σένα; Ένας νέος έρωτας που έρχεται για να μείνει. Έρχεται να δώσει φως στην καθημερινότητά σου και να σου προσφέρει αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα! Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές αγαπημένε μου Ζυγέ γιατί ο έρωτας κάπου σε περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με τέλειες συνθήκες το Σαββατοκύριακο αυτό εσείς που είστε σε δεσμό έχετε όλες τις προδιαγραφές να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας! Σαν να καταλαβαίνετε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως να σας έφερναν σε μία αντιπαράθεση. Να θυμάσαι ότι το μεταξύ σας κλίμα γλυκαίνει, γίνεστε πιο δοτικοί και η ατμόσφαιρα έχει φουλ ρομαντισμό. Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή σας διάθεση. Διασκεδάστε το!

Ποιος δε θα είναι για πολύ ακόμα χωρίς δεσμό αγαπημένοι μου Σκορπιοί; Δεν περνάτε αυτό το Σαββατοκύριακο σε καμία περίπτωση απαρατήρητοι. Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε να ξέρετε πως θα ακτινοβολείτε και αυτό θα σας φέρει αρκετές κατακτήσεις που σίγουρα κάποιες από αυτές θα είναι πολλά υποσχόμενες! Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, τώρα μπορείτε να κάνετε έναν δεσμό που θα καλύπτει απόλυτα τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι μου Τοξότες ενδεχομένως η επιλογή που θα κάνετε εσείς οι δεσμευμένοι σχετικά με το πώς θα περάσετε το διήμερο να μην είναι και η καλύτερή σας. Αλλά, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά το οποίο λέει ότι το Σάββατο στα αλλάζει όλα προς το καλύτερο! Χαίρεσαι με το ταίρι σου, βιώνετε στιγμές αγάπης, γέλιου και τελικά ενώ δεν ξεκινάς με κέφια το κέφι περισσεύει στην πορεία!

Είσαι χωρίς σχέση; Θέλεις όμως να κάνεις μία όμορφη σχέση. Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν σου δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρεις, να γίνεις πιο εξωστρεφής, να νιώσεις πως τελικά εκεί έξω υπάρχει εκείνο το άτομο που σε συγκινήσει ερωτικά! Βουρ λοιπόν για νέους έρωτες που έρχονται για να μείνουν, που έρχονται για να καλύψουν το συναισθηματικό σου κενό! Όλα είναι με το μέρος σου, εσύ τι θα αποφασίσεις; Θα αφήσεις την ελευθερία σου για μία σχέση;



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως αγαπημένοι μου Αιγόκεροι εσείς που βρίσκεστε σε σχέση να νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να έρθετε πιο κοντά! Περιμένετε πως και πως αυτό το Σαββατοκύριακο για να περάσετε μαζί χρόνο, να μοιραστείτε το συναίσθημά σας. Ίσως να νιώσατε ότι το τελευταίο διάστημα το ρίξατε πολύ στη δουλειά και αφήσατε λίγο τη σχέση σας. Τώρα είναι η στιγμή να επανορθώσετε και να δείξετε στην πράξη ότι η σχέση σας μετράει για εσάς.

Μικρές και μεγάλες απολαύσεις για εσάς τους αδέσμευτους κρύβει αυτό το Σαββατοκύριακο. Σαν να είστε πανέτοιμοι να κάνετε μία γνωριμία. Σαν κάτι πολύ καλό πάει να συμβεί στα ερωτικά σας. Βάλτε το καλό σας χαμόγελο και προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε νέες ερωτικές προκλήσεις. Είστε από τα άτομα που αν βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό προς τα έξω οι κατακτήσεις θα είναι πολλές. Εμπρός λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξετε. Θα έχετε την ευκαιρία να βρίσκεστε με κόσμο, με παρέες, με φίλους και γνωστούς. Εννοείται ότι θα αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας καθώς η διάθεσή σας θα είναι εντόνως ανεβασμένη. Θα κινείστε στα όρια της καλοπέρασης με το ταίρι σας και αυτό θα σας δώσει ώθηση για ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές.

Αδέσμευτοι Υδροχόοι μου με τόσο κοινωνικότητα και με τόση εξωστρέφεια μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι θα φλερτάρετε και θα το ρίξετε έξω στα ερωτικά σας. Εκπέμπετε ομορφιά, ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους να περάσουν καλά μαζί σας. Είστε γοητευτικοί και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα έχετε στα σίγουρα. Το ερώτημα όμως είναι αν θέλετε εσείς να κάνετε σχέση αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο εσείς που είστε σε σχέση να είστε περισσότερο εσωστρεφείς, σαν να μη θέλετε να είστε τόσο κοινωνικοί. Μην κάνετε κουβέντες με το ταίρι σας που δεν είστε έτοιμοι. Αφήστε να περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά προβείτε σε συζητήσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας.

Αδέσμευτοι Ιχθύες αυτό το διήμερο δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση να κάνετε μία νέα γνωριμία, θέλετε να περάσετε ήσυχα με τους αγαπημένους σας τις γιορτές και δεν έχετε το μυαλό σας σε μία νέα σχέση. Αυτό που επιζητάτε περισσότερο είναι να περάσετε χαρούμενες οικογενειακές αλλά και φιλικές στιγμές. Πάντως θα έρθει και η σχέση όταν εσείς θα είστε έτοιμοι για δέσμευση!

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 162 Όλα δείχνουν ότι ο Παρασκευάς θ' ανέβει τα...