Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σαντορίνη: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 51χρονου που σκοτώθηκε σε καβγά – “Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου”

Συγκλονίζει η κόρη του 51χρονου που δεν άντεξε στα τραύματά του και έχασε τη ζωή του μετά από καβγά που σημειώθηκε με συνάδελφό του, στο ξενοδοχείο που εργαζόταν στη Σαντορίνη.

Όπως αναφέρει η 25χρονη:

“Χθες το πρωί 26/7 σκότωσαν τον μπαμπά μου …

Μετά από διαπληκτισμό-καβγά στο ξενοδοχείο που δούλευε με έναν συνεργάτη του, ο οποίος θεώρησε πως μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου έτσι απλά.

Ο πατέρας μου ήταν 51 χρόνων και δούλευε σε αυτό το ξενοδοχείο 6-7 χρόνια . Όλοι ήξεραν τον μπαμπά μου , ήξεραν πόσο φιλότιμος , καλόκαρδος και αγαπητός σε όλους ήταν , δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και πάντα βοηθούσε όλους μέχρι και σε αυτούς που δεν ήξερε. Αν με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τον δράστη ; Όχι θα ευχηθώ τα χειρότερα αλλά δεν με βοηθήσει αυτό να ξανά γυρίσει ο μπαμπάκας μου.

Με την μητέρα τι θα κάνω πως θα ζήσει χωρίς τον άνθρωπο της , ήταν μαζί από τα 17 τους , ήταν μια ζωή. Πως να σηκώσω πάλι στα πόδια την οικογένεια μου , πως θα βοηθήσω στον αδερφό μου ; Πως θα πω στο μικρό μου γιο , ότι ο αξιολάτρευτος και αγαπημένος του παππούς δεν ξανά έρθει για να παίξουν , να πάνε για μπάνιο και δεν θα του ξανά πάρει γλυκά και αυτοκινητάκια , δεν έχω λόγια , δεν ξέρω πως να του πω ότι πια δεν είναι μαζί μας …

Κόντεψα να μη σε αναγνωρίσω μπαμπά μου , είχε παραμορφωθεί το πρόσωπο σου και το σώμα σου αλλά ήμουν εκεί πατέρα δίπλα σου, σου κράταγα το χέρι μέχρι να ξεψυχήσεις μέχρι που σταμάτησε η καρδιά σου , ήμουν εκεί μπαμπά. Ήμασταν όλοι εκεί κοντά σου.

Από το νοσοκομείο φύγαμε μόνο με τα παπούτσια σου στο χέρι , σε αγκαλιάσαμε αλλά εσύ δεν μπόρεσες.

Αυτό που έγραψα θα αλλάξει τον κόσμο ; Θα το κάνει πιο φιλότιμο και πιο καλόκαρδο ; Δεν νομίζω αλλά θα το ευχηθώ. Μπαμπά μου σε αγαπάω τόσο πολύ.

Лети моя птичка пусть земля тебе будет пухом”.

Χθές η τραγική κόρη του θύματος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία καθώς χορεύουν μαζί, και είχε γράψει σπαρακτικά: Σήμερα πήραν τη ζωή μου, πήραν τον μπαμπά μου…

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 94 Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί από το...