Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ – Spoiler: Το απαγορευμένο πάθος που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηελοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που ξεκίνησε στο ΣΚΑΙ

Μία μοιραία συνάντηση, όταν επιστρέψει ο Κίτσος από το Παρίσι, θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τις ισορροπίες στους Πανθέους, αλλά και στην τροπή της εμβληματικής σειράς, που έρχεται υποσχόμενη να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.


Οι ήρωες της σειράς, κρύβουν ο καθένας δικά του μυστικά και πάθη, τα οποία θα έρθουν στην επιφάνεια σιγά σιγά, λίγο μετά την έλευση του ανιψιού της οικογένειας από το μακρινό και μαγικό Παρίσι. Οι ζωές όλων θα αλλάξουν, και κυρίως της Μάρμως.

Ο Κίτσος θα φέρει τα πάνω κάτω στους Πανθέους

Ο Κίτσος Γαλάτης, είναι γιος της Δέσποινας, η οποία είναι αδερφή του Ανδρέα Πανθέου. Επιστρέφει από το Παρίσι, και η γνωριμία του με τη σύζυγο του θείου του, θα είναι καθοριστική για την τύχη της οικογένειας.

Τον Κίτσο, υποδύεται ο Μιχάλης Σαράντης. Είναι ένας ταλαντούχος και αντισυμβατικός ζωγράφος, ελκυστικός, αλαζόνας, αντιδραστικός αλλά και πληγωμένος.

Ο Κίτσος μιλά για τα γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή του: «Με αφορμή την έκθεση των τελευταίων έργων μου σε μια μεγάλη γκαλερί της Αθήνας, επιστρέφω από το Παρίσι όπου έμενα τα τελευταία δυο χρόνια. Στη γκαλερί, θα συναντήσω τυχαία τη Μάρμω, χωρίς να γνωρίζω αρχικά πως είναι η σύζυγος του θείου μου, Ανδρέα Πανθέου. Θα γοητευτώ από αυτήν όμως όταν συνειδητοποιήσω τη σχέση που έχει με την οικογένεια, θα κάνω πίσω και δεν θα εκδηλώσω τα συναισθήματά μου.



Όταν όμως ο αγαπημένος μου θείος, μου ζητήσει να κάνω το πορτρέτο της Μάρμως, τότε θα έρθω αντιμέτωπος με κάτι απρόσμενο για εμένα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ερωτεύομαι με πάθος μια γυναίκα αλλά γνωρίζω πως ένα βήμα προς αυτήν θα είναι και ένα βήμα προς την καταστροφή.»

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....