Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ – Επόμενα Επεισόδια: Νόθο παιδί στην οικογένεια

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηελοπτικής σειράς ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ που ξεκίνησε στο ΣΚΑΙ

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της ανακάλυψης ότι υπάρχει ένα νόθο παιδί στην οικογένεια των Πανθέων. Ο Ανδρέας θα κάνει προσπάθειες να γεφυρώσει το χάσμα της γυναίκας του, Μάρμως, με την υπόλοιπη οικογένεια. Έτσι, θα ζητήσει από τον Κίτσο να αποτελέσει την πρώτη γέφυρα μεταξύ των Πανθέων και της συζύγου του.

Η κηδεία του Στρατηγού Βλάση γίνεται με τις τιμές που του αξίζουν. Όλο το Γραμματικό δίνει το παρών αλλά ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει και ένας άντρας που δεν τον ξέρει κανένας. Η Πέλλα θα φύγει από τον Κίτσο και θα ζητήσει τη βοήθεια του Τέλη. Αυτός θα προσπαθήσει να της βρει πλαστά διαβατήρια για να τη φυγαδεύσει εκτός Ελλάδας.

Η Πέλλα αφού του πει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη και για ποιο λόγο την κυνηγάνε θα πάει εκεί που την στέλνει ο Τέλης για να πάρει τα χαρτιά της. Όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει τι την περιμένει, σε εκείνη την κακόφημη περιοχή που θα βρεθεί μόνη της.



Ο Κίτσος εκλιπαρεί τον Ανδρέα να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Μάρμω. Όμως η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...